aliyimbendaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 arkadaşlar bana da promasyon kodu söyler misin lüften acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 yurt disina cektikleri fiyata cakayim bu arada. tahminim ithal kaz diye etiketlemislerdir veritabanlarinda yurt disindaki musterileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 aliyimbendaa said: arkadaşlar bana da promasyon kodu söyler misin lüften acil asdqwezxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 promosyon kodu var mı gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Arkadaşlar giriş yapabilen var mı şu an siteye? GS maçının olduğu gün site mi patlarmış ya. digiturkwebtv.com Bir deneyip haber verebilir misiniz, bende mi sorun var sitede mi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben girdim ama her clickten sonra 1 dk. falan bekleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 agır sövecem ilk yarı gitti hala girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 izliyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 mac baslamadan 30 dakka once acmak lazim. yoksa her tiklama 2-3 dakika suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Yurtdışında Digiturk Play hesabımı kullanamıyormuşum , ayrı bir üyelik satıyorlar. VPN hizmeti satın alsam izleyebilir miyim ? Pazar günkü maçları izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Turkiyeden bi vpn hizmeti alirsan olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Astrill VPN'im varmış 6 Mayıs'a kadar , TR'ye bağlanıp girdim ama , kağnı gibi yavaş oldu Neyse denicez artık Yalnız girip , ligTV yi açıp VPN i kapayınca video devam etti , hız da düzeldi. Bakalım böyle bir bug yakaladıysak , o şekil izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar