patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 selam gençler soru net, kullandığınız iphone üzerinde hangi uygulamaların yüklü olduğu bilgisi bir yerlerde tutuluyor mu? uygulama yazan uğraşan varsa bir yardım eli uzatsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 itunes'da var telefon kısmında. bilgisayara bağlaman lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ben bunu bilgisayardan bağımsız olarak yapmak istiyorum. yani düşün bir uygulama var o uygulama hangi uygulamaların yüklü olduğunu ios tarafından çekiyor ve bana gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 o kadarına izin verir mi ios bilmiyorum, belki jb olan telefonlarda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 jailbreaksiz ise bildigim legit yolu yok, apple cok sevmiyor aplikasyonun kendi kalibindan cikip telefonu kurcalamani acilabilir dosya tiplerini tarayarak/deneyerek bulma veya calisan prosesleri tarayarak listeleme disinda bir sey yapamiyor olmasi lazim programlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 teşekkürler cevaplar için, bir yolunu bulmam lazım bulursam yazarım buraya. jbsiz istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 settings icinde usage'da listeleniyor ama sen developer api istiyorsun anladigim kadariyla? yamulmuyorsam sadece teker teker kontrol edebilitorsun, o da 'open with' ozelligi icin. eger yukluce bir app identifier listesi bulursan teorik olarak hepsini deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 hepsi için open with yemiyor özellikle de oyunlarda patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar