Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumdan birisi böyle birşey lazım diyordu ben de evde boş boş oturacağıma yazayım bari dedim.

Application Grouper hakkında bilgi

Alt+tab'ın 1'den fazla pencere için olanı gibi düşünebilirsiniz. Fakat şu an için sadece 2 grup oluşturabiliyoruz, fakat gruplara istediğimiz kadar program / pencere ekleyebiliyoruz. Mesela 2 tane açık olan word dosyasını yanyana açıp 1. gruba atadık, 2 tane pdf dosyasını da diğer gruba. İlk grup için atadığınız kısayola bastığınızda (CTRL + 1 default) word dosyaları en son bıraktığınız boyut ve konumda en öne geliyor ve 2. grup minimize ediliyor, CTRL + 2 ye bastığınızda da tam tersi. Bir de bütün gruplardaki pencereleri minimize etmeye yarayan bir kısayol var ekstra olarak.

Önemli bir nokta var, atıyorum 2 tane word dosyası açık ise aynanda bunlardan sadece biri main process oluyor, diğer açık pencere main processin bir threadi oluyor, bu nedenle ilk başta listede sadece 1 word dosyası görünüyor(aynı şey çoğu multi-window application için geçerli). Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey o listede görünen main windowun process adına bakıp (listede window title'ın yanında process name: şeklinde yazıyor) ve bunu aşağıda ki kutucuğa yazıp küçük listeye ekleyip tekrar aratmak.

Program açık olan pencerelerin isimlerine göre değil de handleIDlerine göre çalıştığı için, mesela belgelerim klasörünü 1. gruba eklediniz daha sonra belgelerim klasörü içinde başka bi klasör açtınız, o klasör 1. gruba atanmış şekilde çalışmaya devam ediyor, fakat listede hala belgelerim klasörü adı altında görünüyor.

Pek test edemediğim için bol bol bug olabilir. Her türlü feedbacki öm yoluyola ulaştırabilirsiniz.
Link: http://bit.ly/applicationGrouper_
Kolay gelsin.

http://www.youtube.com/watch?v=UaAlf0gamMQ
Mesaj tarihi:
kullanan icin guzelmis bence :D

ben taskbar buttons -> never combine yaptigim icin,
actigim programlar ayri taskbarlarda aciliyo, hangisine istersem ona tikliyorum xp deki gibi.
Mesaj tarihi:
evt ama ben ole olsun istemiyorum zaten, hangisine tiklarsam o gelsin, cift monitor calistigim icin sorun olmuyo bende genellikle,

benim kullandigim seklinde kullanmayinca zaten taskbar cok mal bi sekilde tum appleri grupluyo acik olup olmadigini bile bilmiyorum programin cogu zaman.

bide ben taskbari solda kullaniyorum, cok daha kullanisli oluyo pencereler bole alt alta acaip kolaylik sagliyo navigation olaylarinda
  • Yeni Oluştur...