visual Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Baya uğraştım fakat mevcut create edilmiş bir itemin valuesini değiştiremiyorum. Tabi yanlış anlamayın itemin altına konulan value=20 gibi birşeyden bahsetmiyorum. bir kod ile atıyorum valuesi 10 olan bir itemi 20 yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Zannetmiyorum, şu yüzden o itemın değerini diğelim 20 yaptın aynı itemdan World de kaçtane var?? sonradan yaratacagın itemların da değeri yine 10 olacagından tavsiyem scriptte bir değişiklik yapıp upload etmen. Böylece bundan sonra yaratacagın itemlar 20 den satılır. Burnuma edit kokusu geldi :D hadi hayırlısı ...[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age Forever, Para Siempre, Ognora, Immer, Toujours, Daima Ultima Online :D [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar