souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 bunu nasıl açıklayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 have you cat rabbit babys?? Ahah yoruma gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Ahahahaaha şu kedi tavşan videosu direk. http://afis.webteizle.com/yabanci/er5oq3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Off geçen tv'de gördüm bunu, oturdum izledim seneler sonra tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şu penguen yazısını önemli bişeymiş gibi kim haber diye yayınladı merak ettim.kaynak ntvmsnbc ama kim haberlestirmis acaba.buyuk ihtimal yabancidan alinti. adamın 1911 de cahilce yaptıgı gözlemler şimdi "vay bee arastirmaya bak" seklinde karsilandigini falan sansin millet diye haber yapmaya calismislar.ben ee? diye kaldim. onemli bi bilgi yok.bilimsel bi surpriz falan yok.zaten hepsi bilinen bisey. 3-5 guvercin besleyen cocuk bile bunlari gozlemler 2 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bizde penguenleri efendi sanardık linuxun maskotu değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 İnsanlarda olan her türlü sapıklıklar hayvanlarda da var, kasmaya gerek yok. Hayvanız, hayvansınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar