misroi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kumadam gordum seni moondayım gel arkadaşlar gelinde gidek hadi yaw Drange Hermit isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hunt var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 absoult nerdeisn acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Öncelikle herkesten çok özür dilerim. Evdeki misafirlerimin maçın bitiminde de sohbete devam etmeleri ve herşeyden kötüsü benimde bundan zevk almam nedeni ile buluşma zamanını kaçırdım. Tabi ki, kişinin kendisinin organize ettiği bir toplantıyı kaçırması köt bir şey. Yine herkesten özür dilerim. Geç geldim ve Misroi'yi sabırla beklerken gördüm ki kendisine buradan teşekkür ederim. Sanırım tek gelemeyen ben değildim. Bir sonraki buluşma için daha iyi bir organizasyon sözünü vermekten başka çözümüm yok. Herkese iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dün akşam mini hunt yaptık baya keyifli idi. Na-Krull ve Misroi ile beraber Destardda terör estirdik. Shadow Wrymlar artık bizi görünce kendiliklerinden lootlarını bırakıyorlardı. Luckımız düşük olduğundan pek değerli bişiler çıkaramadık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 valla absolut ellerine saglık peace yapman bayaa işe yaradı orada:P (dayagı yiyen biz olduk ama shadowdan hehe) neyse gercektemde zevkliydi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 net baglantısı o hafta bende kesik durumdaydi malesef gelemedim bir dahakine artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar