Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Merhaba, Geçen akşam ki avdan sonra haftaya tekrarı için şimdiden bir termin verelim diye düşünüyorum. Tarih: 30 Ekim 2004 Buluşma Yeri: Moonglow Bankası-Trammel-Atlantic Av yeri : Ilsenhar'da Paragon avlayacağız. Chaos shirine'dan hareketle Balron ve Dragonların olduğu yere gidelim. Herkes yanında, deamon ve dragon slayer silahlarını hazır etsin şimdiden. Bir de gelecek karakterlerinizi hangi mesleklerle geleceklerini buraya yazalım. Ben dün gece sizden ayrıldıktan sonra Clan Moor ile gittim bu yere, bir bard ve tamer çok iyi destekliyor grubu. Özellikle bir bard, hem discordance ile hemde peacemaking ile koca devleri uysallaştırıyor. Özellikle Sccuba'lar için gerekli, tüm grubu iki kez kestiler, neyse ki gidip dirilip intikamımızı aldık. Ben, "Sage Kumadam" adlı paladin'imle geleceğim. Not1: Av yeri ve avlanacak şey sizin görüşleriniz doğrultusunda değişebilir. Not2: Dün Liche kestiğiniz gözümden kaçmadı, yine buradan kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 saat kacta bulusuonuz kumadam? Ben de gelirim buyuk ihtimalle. Dun gecerken uradim gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 İyi dimi bunadım resmen, Bu sefer saati biraz öne alalım mı ne dersiniz? mesela : 22:00 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Kumadam, 24 Ekim 2004 14:43 tarihinde demiş ki: Not2: Dün Liche kestiğiniz gözümden kaçmadı, yine buradan kınıyorum. lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 iyi olur hem ben erken kacmak zorunda kalmam :) uygundur haftaya gorusuruz o zaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 banada uyar gibi, büyük ihtimal gelirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bende tamerla gelmeye calisirim.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Olabilir ama daha kesin gelirim demem için erken. birde bard chara discordance kastırayım mı yani yararlı birşey mi? Cevabınız evet ise nasıl kastırmalıyım sorusuna da cevap verin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 :( Ben bu sefer gelemeyecegim. Sehir disinda olacagim. Bir dahakine gelirim ama :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yahu 30 ekim halloween deil mi aman diyim bence baskın falan olur kesin beyler unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende paladin ile gelirim arkadaş ismi Drange Hermit orda gorusurz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 gelirim umarim 29 uda olabilirdi aslinda neyse gelirim umarim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bankaya muhabbete gelirim :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bu hafta sonu benim gelmem de sakata bindi. Gelirsem de gene 12 gibi katılırım size.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben geliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ulen discordance çalışayım diye ilshenar pixie yuvasına gittim orda bula bula paragon unicorn beni buldu kesti yaa adalet mi bu? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 eee üü unicorn sana attack mı verdi ? agresif deildi ki o yannış hatırlamıosam. karma problemi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Saat 11:16 itibari ile oyuna girmeye çalıştım, çalıştım diyorum çünkü EU'da 1400 üzerie Atl'de de 1600 üzeri ping alıyorum. Bu sonuçlar değişmezse bu akşam aranızda olamama ihitmalim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 36 saattir Atlanticde 8x8deyim. Akşama peace hazırlamaya çalışıyorum. Ama şu an ciddi lag var hakkaten. Unicorn normalde dalmıyor ama paragon olunca daldı nedense. Pixieler ve normal unicornlar bişi yapmadılar discordance çalışırken.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 katilabilirsem 12 den sonra katilmayi dusunuyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Herkese iyi akşamlar, Planlarımda ufak bir değşiklik oldu. Daha önce saat 22:00 gibi başlarız diye düşünürken 00:00'dan önce gelme şansım olmayacak. Eğer uygun olursa bende size saat 00:00'dan sonra katılırım. ICQ'dan nerede olduğunuz öğrenir ve gelebilirim. Bu arada herkes Dragon yada Deamon Slayer'ını hazır eyledi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ee üü abisi bu gece hem c.tesi hem de halloween. herkes dikkat etsin gm ler bişiler hazırlayabilir. ilaveten bence amerikanın gecesi olan sabahın erken saatlerinde girelim. herkes sahurda kalksın lol. eee üü gece saat 2 de saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaşlar saat 10da moon banka gittim bekliorum varmı av acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bende şu an eve girebildim ve en erken 12 gibi katılabilirim. Bu arada peace 100 music 110 oldu en sonunda provocation yuzuklerle 96 discordance ise ühühüh 68 hala :) Slayer veya repond yay gören ve hayrına bana almak isteyen olursa kesinlikle itiraz etmem. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaşlar yokmu gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar