Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon ile ilgili bir soru


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım acilen cevap bekleyerek diyor ki;[hline]

arkadaşlar amazondan sony discman almak istiyorum.fiyatlar türküye dedinin yarısından daha az! hatta 3 te 1 i! ama neden bu kadar ucuz anlamadım??!bunun kargosunu kendimiz mi ödüyoruz?evetse ne kadar? bunun dışında gümrük parası falan var mı? varsa ne kadar? mesela şu discmani almak istiyorum:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006BH7G/qid=1099227975/sr=1-32/ref=sr_1_32/102-8306603

68dolar diyor;bunu siperiş versem türkiyeye bana kaça patlar?

Ayrıca ucuz ve kaliteli başka sony discman önerisi olan varsa yazsın lütfen.150 milyon civarından fazla paraya patlamasın ama bana ona göre tavsiye edin.

sakız pille çalışan tiplerin en ucuzu hangi mode?(bende piller var da)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum


[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 Ekim 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kargı parasını hatirlamiyorum yani incelerseniz görebilirsiniz özel kargo şirketiyla 30-40$ arasi bişeydi birde normal posta yoluyla yolluyolar o daha ucuz , gümrük parası 100 euroyu geçerse ödeniyor tabi halen anlamış değilim o gümrük mantiğini 300$ alet getiren arkadaşta olmuştu[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon'dan Türkiye'ye aracısız olarak sadece DVD ve kitap siparişi verebilirsiniz. Eğer DVD veya kitap harici bir ürün sipariş etmek istiyorsanız www.international-orders.com gibi bir aracı kullanmanız gerekmekte. Bu aracı kurum ürünün fiyatına kargo ve vergileri de ekleyerek kapınıza kadar getirir. Sizin seçtiğiniz ürün için son fiyat 68$+ 51$ (Shipping&handling&tax)=120$ yani 170 milyon liraya geliyor. Genel olarak bu yolla ürün almak istediğinizde Türkiyedeki fiyatından 20-30 milyon daha fazlaya mal oluyor


Not: Bu arada senin almak istediğin ürün refurbished o yüzden de ucuz olabilir.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...