Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstiyorum ama sistem?

WhiteRobe

Öne çıkan mesajlar

384 ram ile oynamıştım oyunun ilk 2 ayını. kalabalık yerlerde ciddi sorun yaşarsın ve gezegen değiştirdiğinde yükleme süresi epeyce uzun olur.
başlarsan ve oyuna ısınırsan sana en azından ram upgrade yaptıracağı kesin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

512 ile eh işte vaziyetinde oynarsın ama ayarları kısman gerekir + windowed mode muydu neydi ondan yapman gerekir, coro da falan pek kasılmamak için.

1ghz önerilir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortama uyum sağlamış adam direk :P

Bu arada GB yerine Ghz yazmışım, yol yorgunluğuma verin :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sirplaya, ben bugün EQ2 pre-order edicektim (daha doğrusu, geçen hafta etmiş olacaktım da kredi kartı kıllık çıkardı).
Ama haftasonu tatile eve döndüm kampüsten ve uzun süre sonra (1.5 ay falan) SWG yi tekrar oynadım.

Öyle özlemişim ki. 1.5 ayda inanılmaz derecede şey değişmiş. Oyun yeni yeni rayına oturuyor, SOE yavaş yavaş bu işi kurtaracak gibime geliyor.

Mesela cumartesi günü BH görevlerinde bir bug deli etti beni, ticket attım olayı açıklayan. Pazar sabahı olayın araştırıldığına ve en kısa zamanda çözüleceğine dair cevap geldi ve bug çözülmüştü denediğimde.

SOE de adam olacak, oyunun temelleri harika. Force sensitive sistemi oturdu, BH lar jedilara skill kastırmıyor. Zamanla daha da oturacak. 1 ay sonra combat düzenlemesi geliyor, her şey değişecek.

Ben SWG den çok umutluyum ve kendime bile şaşırarak pre-order dan vazgeçtim EQ2 yi. EQ2 gerçekten dünyanın en güzel MMORPG si olacak, bence tabi, ama bana ışın kılıçlı hokkabazları avlama imkanı vermeyecek =) Star Wars'ın yeri ayrıdır her zaman.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...