VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Merhabalar.Dün sabaha kadar oturup İWD patchini çektim(cididyim bittiğinde güneş doğuyordu.Tabi arad 4 kilitlenme 5 disconnect olayıda var)Şimdi Severed Hand kalesindeyim.Burada bayağı bir görev yaptım.Şu anda kutsal suyu bir havuza dökmem gerekiyor ama bn bir türlü havuz bulamadım.(3. katta bi tane var ama orası şe yarmadı)Havuz nerede arkadaşalr.Ayrıca bu kutsal su Elven Holy Watermı(sanki o daha öncede inventorymde varmış gibi geliyorda)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ya abi onu bunu bırak sen oyunu nası yükledi nbne yüklerken medium from which your isntaliing does not amtch with CAb file fln dio oyun çalışmıyo :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Abi n dsemki.Senin cd bozuk galiba.Bende yle bir srun olmadı.İstersen farklı bir versiyodna yükemeyi dene.Mesela ben sadece small yükeyebiliyorum diğerlerinde 3. cdyi istiyor(neden bilmem:P)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 valla 2 tane sanıt aldım 2 tane arkdan aldım.. ne diyim.. içimde kaldı..bide apso soru soruyonuz burda.. ıhh içim gidiyo.. maxilk kasabadakigörevleri yağpıp kapıya mgeldim.. kapıdan geçimnce oyun göçtü.[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar