sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kendi çapımda amatorce çalışmalarım var buraya koymaya cesaret edemedim ilk başta nede olsa burada ağzımı sulandıran ula ben neden böle yapamıyorum dediğim çalışmalar görüyorum.. nede olsa acemiyim kendi çapımda krcalayarak photoshop keşfediyorum koyayım gitsin dedim... ayrıca bikaç nacizane çalışmam daha varhttp://www.lominadze.com/works.htm her türlü yorumu kaldırabilirim..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 o kartali daha kenara alsan ve bok gibi blur kullanmasan daha iyi olacak. ama background rengini cok begendim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ben çok beğendim. blur de hayvanın yeri de ayarında. hoşuma gettü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 şimdi göreceli yorum yapmak istemiyorum mesela neden böyel birşey yaptın ?[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 abi cok ilgincsiniz herseyin bir nedeni olmasi lazim mi? muhendis miyiz biz?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ama lion cım öbür türlü olunca da yorum yazmanın pek de manası olmuyor bak mesela ilk 2 mesaja[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: aquila, 29 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki: lol elvyn bu seferki sacma elestirini hic goze almiyoruz cunku resimde kartal yok... eheeh :)[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 sheref gürcü oldugu icin kusu gordugum anda kartal damgasi vurdum [evet burada da okuzlugum devreye giriyor kartallarla ellesen ulke kazakistandı sanirim]. eheh ondan. kusu kastettim anla yani. ayrica killigim tuttu goze almak deyimini yanlis kullanmissin.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 30 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 arkadaki surat kendi surati sanirim [egoist adam abi kimin surati olacak eheh :D] hangi zaman sallamisim ben?[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 valla ben su bu o diyemem ama kendine pek de sevecem bir hayran kitlesi oluşturmamış olduğun aşikar[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 everybody loves raymond, not elvyn gibisinden igrenc bir espri yapar ve biraz daha antipati toplarim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 küheylan hocamdan matematik almış biri olarak san arşivden esprilerini söyleyim 1- (kız salya sümük sormaktadır) hocam bu sorudan biraz daha puan veremez misiniz ? (kühü sırıtr) neden şampiyon mu olacaksın ? 2- (sınav stresinde ki kalma tehlikesinde ki çocuk sorar) hocam sınavı baştan sona sıralı olarak mı çözeceğiz ? (kühü sırıtır) hayır ortadan iki yana 3- (kühü konuşur) no does not come from this man (şaşkın öğrenci) efendim hocam ? (kühü sırıtır) bu adamdan hayır gelmez... veya december the door (kapıyı arala) böyel devam eder...[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 neden böyle bişi yaptım.. sadece acaba güzel bişiler yapabilir miyim diye photoshop kurcalarken bu oluşu verdi. hoşuma da gitti aslında. Resimde ki kim: Tabiki bennn O kargalara kartal dedin elvyn sana da bravo :p Herkese iyi ve kötü yorumları için teşekkürler :D daha fazla yorum bekliyorum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Güzel olmuş ben beğendim ;)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sitede : file:///C:/Documents%20and%20Settings/David/Desktop/works/raindrops.htm linkini düzeltirsen güzel olur. Ama genel olarak güzel çalışmalar...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: lord_elvyn, 30 Ekim 2004 01:01 tarihinde demiş ki: everybody loves raymond, not elvyn gibisinden igrenc bir espri yapar ve biraz daha antipati toplarim. ingilizce de yok kardesimizde haklisin ama aslinda yanlislikla dogruyu soylemissin[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 @volfi ehe, bende farkettim, guluyordum kendi kendime :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 31 Ekim 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 üzülme elvyn yanlız değilsin ben de sevmiorum raymond ı[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bende sevmiyorum Raymondu Bu arada sadece "hahahah bak aptala yanlıs yazmıs hehehehe" demiyelım dogrusunuda gosterelim sonucta: Öğrenmemek kadar öğretmemekte ayıptır. "Everybody loves raymond, but cuce" olmasi gerekirdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 olurdu[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! [Bu mesaj arcane tarafından 01 Kasım 2004 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 çizimi falanda kendin yapmıssan güzel fakat hazır çizimin üstünde oynamalar yaptıysan daha iyi olabilirdiyorum...[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar