Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denedim ama olduğu kadar

sheref

Öne çıkan mesajlar

kendi çapımda amatorce çalışmalarım var buraya koymaya cesaret edemedim ilk başta nede olsa burada ağzımı sulandıran ula ben neden böle yapamıyorum dediğim çalışmalar görüyorum..
nede olsa acemiyim kendi çapımda krcalayarak photoshop keşfediyorum koyayım gitsin dedim...

ayrıca bikaç nacizane çalışmam daha var

http://www.lominadze.com/works.htm

her türlü yorumu kaldırabilirim..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi göreceli yorum yapmak istemiyorum

mesela neden böyel birşey yaptın ?[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

ama lion cım öbür türlü olunca da yorum yazmanın pek de manası olmuyor

bak mesela ilk 2 mesaja[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 29 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
lol elvyn bu seferki sacma elestirini hic goze almiyoruz cunku resimde kartal yok...

eheeh :)[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

sheref gürcü oldugu icin kusu gordugum anda kartal damgasi vurdum [evet burada da okuzlugum devreye giriyor kartallarla ellesen ulke kazakistandı sanirim]. eheh ondan. kusu kastettim anla yani.

ayrica killigim tuttu goze almak deyimini yanlis kullanmissin.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 30 Ekim 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben su bu o
diyemem ama kendine pek de sevecem bir hayran kitlesi oluşturmamış olduğun aşikar[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan hocamdan matematik almış biri olarak san arşivden esprilerini söyleyim

1-
(kız salya sümük sormaktadır)
hocam bu sorudan biraz daha puan veremez misiniz ?
(kühü sırıtr)
neden şampiyon mu olacaksın ?

2-
(sınav stresinde ki kalma tehlikesinde ki çocuk sorar)
hocam sınavı baştan sona sıralı olarak mı çözeceğiz ?
(kühü sırıtır)
hayır ortadan iki yana

3-
(kühü konuşur)
no does not come from this man
(şaşkın öğrenci)
efendim hocam ?
(kühü sırıtır)
bu adamdan hayır gelmez...

veya december the door (kapıyı arala)

böyel devam eder...[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated.
Sosyal ağlarda paylaş

neden böyle bişi yaptım..
sadece acaba güzel bişiler yapabilir miyim diye photoshop kurcalarken bu oluşu verdi. hoşuma da gitti aslında.

Resimde ki kim: Tabiki bennn

O kargalara kartal dedin elvyn sana da bravo :p

Herkese iyi ve kötü yorumları için teşekkürler :D daha fazla yorum bekliyorum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

çizimi falanda kendin yapmıssan güzel fakat hazır çizimin üstünde oynamalar yaptıysan daha iyi olabilirdiyorum...[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...