Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[SS] Character Creation

athea

Öne çıkan mesajlar

Preorder edince gelen character creation uygulamasindan screenshotlari koyim dedim, henuz gormemis olanlara nasi bi karakter yapilacagina dair on bilgi olsun...

Benim gibi pekzel karakterim olsun, yere baksin yurek yaksin diyenler varsa hoslarina gidicektir =] Buyrunuz step by step budur:

Ilk loading ekrani:

Create character diip baslioruz:

Irk / cinsiyet ve alignment secioruz sonra...
Irk adlarini ben yazdim kutularin altina, secenekler soyle:

Kotu kalpli kadinlar:

Ha$in erkekler:

Yufka yurekli bagyanlar:

Sempatik erkekler:

Froglok secmek isterseniz na bole diyor:

Leziz bir half-elf hanim kizimizi secip baslayalim:

Yuzunu gozunu cekistirip azimiza layik hale getirdikten sonra kaydedebilioruz kendilerini:

Bakin benim half-elf bole oldu =]

Half-elf mi oyniycam nedir hihi =p

Sosyal ağlarda paylaş

1.olarak athea harbi kasmıssın yane helal olsun :) güzel olmuş

2.olarak bunu yapa bilmen için öncelikle 4gb'lık bir dosya update etmen gerekiyor internetten.Bunu yaptın diyelim en önemli şartın soe'ye kayıt olman gerekiyordu(şuanda soe'ye kayıt olabilirsin).Fakat Eq2 Beta Key'ine başvurmalıydın onunda zamanı geçti şuanda closed beta oynuyorlar.Anlıyacağın yani sen ayın 8'ini bekleyeceksin mecburen yada cd'eline ne zaman ulaşırsa[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis bilgi

bu olay starter kit denen bir bonus paketle geliyor. soe den verdiginiz pre orderlar sonrasinda adresinize beles bir paket gonderiliyor. bu paket icersinden karakter yaratma toolu (atheanin kullanmis oldugu) , videolarin oldugu cd, baska seyler ve oyun icersinde kullanacaginiz bir cift journeyman boots cikiyor.

journeyman boots hareket hizinizi arttiran bir ozellige sahip guzel bir item.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım CE alanlara başka bir zımbırtı daha çıkıyor
çünkü journeyman boots pre-order'ın marifeti olan bir item

en azından bana gelen kutuda pre-order only diyo, CE ile ilgili bir açıklama yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

CE'den çıkan ingame hedeler ise şunlar;

* Paintings of EQ II scenery/screen shots to be used in player housing
* Talking statues of Antonia and Lucan to be used in player housing
* Exclusive baby dragon pet for player house[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...