GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sağ olsun ordaki teyze 5 yıllık vermişti f-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Amerika öyle ya. 5-10 basıyor şipşak. İngiltere biraz feyz alsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 23'üne randevu aldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Cas i yolladılar mı yollamadılar mı belli değil, maillere cevap vermediler bir türlü. Yarın arayı sorucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Benim CAS confirm ettikten 1 gün sonra onay maili geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kaç günde eline geçti CAS ? hala haber yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Şimdi mail geldi, CAS i intrayine yolladık diye. Fiziksel bir döküman yollamıyorlar mı şimdi ? Bunu print edip mi vizeye başvurcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bu aşamaya gelmişsen vizeyi her halukarda alırsın güven bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 vukuatlı nüfus kaydı aldım ama adli sicil kaydı felan almadım, sonra olur mu acaba ? o listede de yazmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Başvurdum ama fast track e almadı eşşek sıpaları 3 hafta bekleyeceksin dediler resmen. Ucu ucuna yetiyor zaten bi de red alırsam gg gl hf olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 tier 4 vize 5 gunde cikiyor, ne 3 haftasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Başvururken direk kağıt verdiler geri dönüş 21 gündür diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Parayla ilgili bir sıkıntı yoksa alırsın vizeyi sorunsuz. Adamların bütün derdi para var mı yok mu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 2 hafta olacak daha tık yok ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Danışmanımın dediğine göre, bu aralar aşırı bir yoğunluk varmış ve daha yeni yeni toparlanıyorlarmış. Bayram öncesi vizeler daha yeni çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 with courier, attempting delivery hın hın hın hın heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 2 yıldır amerikadayım, orası da farklı değil. Ama sen onları mıknatıs gibi çekmediğin sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Myrica said: Lopeth said: with courier, attempting delivery hın hın hın hın heyecan pakistanlılarla,hintlilerle,radikal islamcı garip gurup adamlarla başarılar. İngilterede başka türlü insan yok çünkü. Ha arada bir *ingiliz* çıkıyo ama tek tük tabi. Londra ile Ingiltere'nin geri kalanini ayni kefeye koyup yorum yapmayalim bi zahmet. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Geldi vizem =) 2 yıllık vermişler ve üstünde haftada 20 saat çalışma diyor. Ben 10 saat sanıyordum, çok sevindim eheh sabah sabah. Adiler tam ortaya koymuşlar, fırlatıp attım sinirden pasaportu göremeyince, fırlatıp atınca o sayfa açıldı. Helm razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Hadi hayırlısı olsun. Ben beklemeye devam. UWE mi gidiyordun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Uwe evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bende suyun diğer tarafındayım; Cardiff'te. Görüşelim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 2 haftayı devirdik, beklemeye devam :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 bu hafta içi gelir kesin 40 tl aldı bide kalpsizler, sanki organ taşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Evet vizem çıktı sonunda, gittim aldım bugün. Gidip elden almak en iyisi. 19'u başlıyor yolculuk hayırlısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar