Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamsiye desktop toplayalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

her parcayi ayri ayri site/dukkandan alacan evde kutulari parcalayip dede yadigari yildiz tornavidayla birlestirecen. yazin sicak biyerdeysen alindan akan ter kasaya damlamasin diye kasacan. bismillah cekip boot edecen, yeni pc bole toplanir kankut

yerde bağdaş kurup otururken ayaklarımın karıncalanması ve kalkıp ter silme hareketi ile ayak bileğini sağa sola oynatma da dahil mi
Mesaj tarihi:
of bide ayrı bi sıcak basar ya o işleri yaparken ter mer. nese. monitor diyordum. ucuz ne alayım 22" veya biraz daha büyük marka önerir misiniz? led mi alayım?

benim işlemci şu i7 Q 720 @ 1.60 GHz. yukarıda ki 2500lü dalga bundan ne kadar iyi oluyor mesela. cahilliğimi mazur göreceksiniz artık
Mesaj tarihi:
tamam reyiz onu anladım kesin olarak sinirlenme de çok mu iyi yoksa biraz daha paraya kıyıp daha yüksek bişi mi alayım diye soruyorum biraz farkedecekse alırken paraya kıyayım daha çok farketsin die
Mesaj tarihi:
eğer intel istiyorsan alacaklarını güçlüden güçsüze sıralayayım sende fiyatlarına bakarsın kendine göre seçer alırsın.

Intel Core i5-3570 @ 3.40GHz
Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz
Intel Core i5-2500 @ 3.30GHz
Intel Core i3-2120 @ 3.30GHz

ram olarak corsair vengeance 1600mhz
ekran kartı eğer paran varsa gtx 570 ortaysa gtx 560 ti düşükse gtx 560
psu corsair 80+ olan modellerden
kasa olarak üst kısmında fan olanları öneririm thermaltake element serisi gayet iyi bence.
monitor olarak lg ips paneller iyi
Mesaj tarihi:
şöyle bir kasa var elimde,
2k ya satıyorum kutuları fln herşeyiyle

pc said:

i7 950
x58 sabertooth
hd6870 sapphire
6 gb gskill 1600mhzde CL7 ram
1002faex wd 1tb caviar black
kasa haf922
psu thermaltake toughpower 850w

+ işlemci soğutucu bloğu thermalright venomous x
+ ekstra işlemci fan akasa venom
Mesaj tarihi:
Teodor said:

kasa olarak üst kısmında fan olanları öneririm thermaltake element serisi gayet iyi bence.

üstte fan yeri var benim ama fan yok. çok fark yaratıyor mu oraya fan takmak. sessiz bi fan alabilirim işe yarayacaksa. havalar zaten çok sıcak ve oc abanmışım sisteme. tırsıyorum bişe olacak diye =)
Mesaj tarihi:

benim kasa bu. ama pc masasının kasa rafında duruyor ve üstünde 2-3 cm anca mesafe var. fan alınca bir de yer değiştirerek denerim. benim ekran kartı ortalama 77 fln bazı oyunlarda 80 oluyor 43 anca boşta iken =)

• Yeni Oluştur...