Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peer-to-peer java

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar, peer to peer bağlantı sağlayan bir uygulama yazmam gerekiyor java ile. internette sadece jxta projesini buldum fakat bir türlü nasıl kullanacağımı çözemedim. dökümantasyon çok yetersiz.

bir bilgisi olan var mı ? illa jxta ile olması gerekmiyor başka kütüphane de olur
Mesaj tarihi:
mightee said:

P2P, server / client mantığından farklı olarak. zaten anlamadıysan bu terimi bi bilgin yok bu konuda demektir ;)

A peer-to-peer (abbreviated to P2P) computer network is one in which each computer in the network can act as a client or server for the other computers in the network, allowing shared access to files and peripherals without the need for a central server.

http://en.wikipedia.org/wiki/Peer-to-peer

senin soylediginde tanima 100% uymuyor, bilakis client/server mantigi ancak her iki tarafta server gibi davranabiliyor.
Mesaj tarihi:
abi tanım dersi alacak durumda değilim, sonuçta böyle bir kütüphane var ve nasıl kullanıldığıyla ilgili bilgiye ihtiyacım vardı.

yardım yerine her zaman ki gibi boş muhabbet döndü. sağolun hallettim ben.
Mesaj tarihi:
mightee said:

P2P, server / client mantığından farklı olarak. zaten anlamadıysan bu terimi bi bilgin yok bu konuda demektir ;)

Kimin ne oldugunu bilmek lazim yorum yazmadan once. Bende seni bildim ogrendim.

Halletmissin derdini zaten, gecmis olsun.
  • Yeni Oluştur...