mightee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 selamlar, peer to peer bağlantı sağlayan bir uygulama yazmam gerekiyor java ile. internette sadece jxta projesini buldum fakat bir türlü nasıl kullanacağımı çözemedim. dökümantasyon çok yetersiz. bir bilgisi olan var mı ? illa jxta ile olması gerekmiyor başka kütüphane de olur
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Peer to peer den kastin ne tam olarak
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 P2P, server / client mantığından farklı olarak. zaten anlamadıysan bu terimi bi bilgin yok bu konuda demektir ;)
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 mightee said: P2P, server / client mantığından farklı olarak. zaten anlamadıysan bu terimi bi bilgin yok bu konuda demektir ;) A peer-to-peer (abbreviated to P2P) computer network is one in which each computer in the network can act as a client or server for the other computers in the network, allowing shared access to files and peripherals without the need for a central server. http://en.wikipedia.org/wiki/Peer-to-peer senin soylediginde tanima 100% uymuyor, bilakis client/server mantigi ancak her iki tarafta server gibi davranabiliyor.
mightee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi tanım dersi alacak durumda değilim, sonuçta böyle bir kütüphane var ve nasıl kullanıldığıyla ilgili bilgiye ihtiyacım vardı. yardım yerine her zaman ki gibi boş muhabbet döndü. sağolun hallettim ben.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 adama laf cakmissinda exper missin gibi konusmussun
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 mightee said: P2P, server / client mantığından farklı olarak. zaten anlamadıysan bu terimi bi bilgin yok bu konuda demektir ;) Kimin ne oldugunu bilmek lazim yorum yazmadan once. Bende seni bildim ogrendim. Halletmissin derdini zaten, gecmis olsun.
Öne çıkan mesajlar