hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 beylerz gerçek eşofman bu değil biliyorum ama bir soran oldu arıyorlarmış şu videodaki 44.saniyede gözüken grili siyahlı eşofman türkiyede yada amazon vs vs. bi linki var mı satılan bilen var mı falan http://www.youtube.com/watch?v=7Zv1IdnYIVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 aha şu http://1.bp.blogspot.com/-ZSydJG9K1As/T3SOhI6kbgI/AAAAAAAAAa4/UtoIhdJOjsQ/s400/Derrick_Rose_adidas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 80'li yılların Beşiktaş eşortmanı o istediğin, amcaların dayıların dolaplarına falan bakın çıkar belki alttan bööle naftalinli naftalinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bir almancıya danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 alıp koşucan mı bu abiler gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ben istemiyorum ya sordular bulabilir misin diye bana da bende size soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 lisede bitmemiş miydi bu eşofman olayı yahu. lisede eşofman giyen utana sıkıla giyerdi. üniversitede bi ara tıpçılarla bi maç vardı orda 2 tıpçı eşofman takımla gelmişti maça. sonraki 2 yıl biz ona güldük yani. giymeyin olm eşofman falan. tişört,şort,ayakkabı,müzikçalar. gogogogo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Laorx said: alıp koşucan mı bu abiler gibi? AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ren said: lisede bitmemiş miydi bu eşofman olayı yahu. lisede eşofman giyen utana sıkıla giyerdi. üniversitede bi ara tıpçılarla bi maç vardı orda 2 tıpçı eşofman takımla gelmişti maça. sonraki 2 yıl biz ona güldük yani. giymeyin olm eşofman falan. tişört,şort,ayakkabı,müzikçalar. gogogogo yani. iki yıl gülecek ne var abi takım eşofmanda, gayet 10 numara esofmanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 lan ben giymicem diyorum eşofman giymem ben zaten uzun falan başkası arıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 GİYECEEENNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yeşil ve sarı adidas esofman altı vardı bi ara kabus gibi, umut sarıkaya nasıl dalga geçmedi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 koç burssuz var abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Zep said: Ren said: lisede bitmemiş miydi bu eşofman olayı yahu. lisede eşofman giyen utana sıkıla giyerdi. üniversitede bi ara tıpçılarla bi maç vardı orda 2 tıpçı eşofman takımla gelmişti maça. sonraki 2 yıl biz ona güldük yani. giymeyin olm eşofman falan. tişört,şort,ayakkabı,müzikçalar. gogogogo yani. iki yıl gülecek ne var abi takım eşofmanda, gayet 10 numara esofmanlar var. ortaokul eşofmanı(üstelik renkleri kötü dsfd) ile büyük sahada hırsla koşan ancak hiç top kullanamayan kısa boylu iki tıpçı hayal edebilirsen yardımcı olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 iarwain said: koç burssuz var abi işte lol. yeşil adidas, yeşilköy civarında var elde araba anahtarı ve sigara pakedi falan. yeşilköyde çok kro/sonradan görme oluyor niye bilmiyorum. neyse ki ben nezih yerlerde yaşıyorum yeşilköyde falan değil kıskıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yeşilköy o muabbette zirvedir ya. çok acayip bi yer yeşilköy. cuma cumartesi akşamı falan bi yürümeye çıkın çok garip insanlar görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yesilkoy zengin mahallesiydi zaten nezaman gormemis yer oldu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fış fış event detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Laorx said: alıp koşucan mı bu abiler gibi? kış mı olm şimdi.. ne eşofmanı? şortla koşun. bacaklarınız hava alsın. eşofman ne kadar kötü bi kelime ya rabb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bizim kahvede aşortman diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar