Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu eşofmanı bi buldursanıza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beylerz gerçek eşofman bu değil biliyorum ama bir soran oldu arıyorlarmış şu videodaki 44.saniyede gözüken grili siyahlı eşofman türkiyede yada amazon vs vs. bi linki var mı satılan bilen var mı falan

http://www.youtube.com/watch?v=7Zv1IdnYIVM
Mesaj tarihi:
lisede bitmemiş miydi bu eşofman olayı yahu. lisede eşofman giyen utana sıkıla giyerdi.

üniversitede bi ara tıpçılarla bi maç vardı orda 2 tıpçı eşofman takımla gelmişti maça. sonraki 2 yıl biz ona güldük yani.

giymeyin olm eşofman falan.

tişört,şort,ayakkabı,müzikçalar. gogogogo yani.
Mesaj tarihi:
Ren said:

lisede bitmemiş miydi bu eşofman olayı yahu. lisede eşofman giyen utana sıkıla giyerdi.

üniversitede bi ara tıpçılarla bi maç vardı orda 2 tıpçı eşofman takımla gelmişti maça. sonraki 2 yıl biz ona güldük yani.

iki yıl gülecek ne var abi takım eşofmanda, gayet 10 numara esofmanlar var.
Mesaj tarihi:
Zep said:

Ren said:

iki yıl gülecek ne var abi takım eşofmanda, gayet 10 numara esofmanlar var.

ortaokul eşofmanı(üstelik renkleri kötü dsfd) ile büyük sahada hırsla koşan ancak hiç top kullanamayan kısa boylu iki tıpçı hayal edebilirsen yardımcı olacağını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
iarwain said:

koç burssuz var abi işte

lol. yeşil adidas, yeşilköy civarında var elde araba anahtarı ve sigara pakedi falan. yeşilköyde çok kro/sonradan görme oluyor niye bilmiyorum. neyse ki ben nezih yerlerde yaşıyorum yeşilköyde falan değil kıskıskıs
  • Yeni Oluştur...