Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 lol dur nasıldı o . gerçek pati bu işte başka yok varsa biz niye görmüyoz
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Eskiden hep fidanlıktı buralar. Siyasi troller geldi birkaç tane, beslendi de beslendi. Önünü alamadık. Arada viktor ve tayfası olaya bilimsel yaklaşınca kaçmasına rağmen öğrenmişti bir kere troller. Yem vardı burada. E haliyle kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan demişler. Birkaç wololo cast sonrası kendini salan tayfa yüzünden iyiden iyiye prim yapan bu troller anketlerle olsun siyasi konularla olsun ele geçirdiler forumu. Ve herzamanki gibi yobazlara ve cahillere sadece "lol, look at that low level life form" demeyi elitistlik sanan bir grup lol user sebebiyle rage ve adamsendeciliğin dibinden kum çıkartır hale geldik. Ya sev ya tab'ı kapat.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 burdaki elitlerin kendileri yobaz değil miydi ya
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 elitler diye bi kavramın varlığını kabul etmiyorum ama yobaz sayısı azdı önceden.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 imamizer said: meme icerikli topak 2 gun is yapiyor. 2 gun diyorum! sizce de az degil mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 artık doyduk memeye. biraz ara vermek lazım
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tatildeyim, hala patiye giriyorum lan. kesicem bilekleri
Öne çıkan mesajlar