BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi 2 sayfa süren tşaktan sonra düzgün bi cevap verdin teşekkür ediyorum:) 1000e 10 iste diyosun bugün son tercümeyi de atıcaz mailde bi ağzını yokliyim bakiyim ne dicem teşekkür ederim
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şöle bi gruba üyeymişim facebookta şimdi gördüm paylaşmışlar said: Bağımsız Çevirmenler olarak biz, İngiliz, Rus, Fransız, Alman ve Arap dillerinde çeviri hizmeti sunmaktayız. Çevirilerinizin 1000 karakteri; İngilizce - Türkçe = 6 TL Türkçe - İngilizce = 6 TL Rusça - Türkçe = 10 TL Türkçe - Rusça = 12 TL Almanca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Almanca = 10 TL Fransızca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Fransızca = 10 TL Arapça - Türkçe = 12 TL Türkçe - Arapça = 15 TL üzerinden yapılmaktadır.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hamsilipilav said: şöle bi gruba üyeymişim facebookta şimdi gördüm paylaşmışlar said: Bağımsız Çevirmenler olarak biz, İngiliz, Rus, Fransız, Alman ve Arap dillerinde çeviri hizmeti sunmaktayız. Çevirilerinizin 1000 karakteri; İngilizce - Türkçe = 6 TL Türkçe - İngilizce = 6 TL Rusça - Türkçe = 10 TL Türkçe - Rusça = 12 TL Almanca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Almanca = 10 TL Fransızca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Fransızca = 10 TL Arapça - Türkçe = 12 TL Türkçe - Arapça = 15 TL üzerinden yapılmaktadır. la hepsi var rusçadan ingilizceye yok :S
ses Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rusça-türkçe + türkçe-ingilizce / 2 = 8 lira de işte :D
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rusça ingilizce tercüme yapacaksan, niye google lamıyorsun ? ilk sonuç bak; http://www.russian-translation-pros.com/russian-translation-rates.html
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dasaaa said: eski swedish death metal saçlılardan kim kaldı.. olm nerede karşılaşmıştık ki seninle? karşılaşmadık abi, attım öyle direk asdfasd
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 fizban said: rusça ingilizce tercüme yapacaksan, niye google lamıyorsun ? ilk sonuç bak; http://www.russian-translation-pros.com/russian-translation-rates.html usta bu yabancı site baksana saatlik ücret diyo kelimesi 0,08dalırs diyo burda o parayı verseler raşın öğrenirim:)
Öne çıkan mesajlar