BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi 2 sayfa süren tşaktan sonra düzgün bi cevap verdin teşekkür ediyorum:) 1000e 10 iste diyosun bugün son tercümeyi de atıcaz mailde bi ağzını yokliyim bakiyim ne dicem teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şöle bi gruba üyeymişim facebookta şimdi gördüm paylaşmışlar said: Bağımsız Çevirmenler olarak biz, İngiliz, Rus, Fransız, Alman ve Arap dillerinde çeviri hizmeti sunmaktayız. Çevirilerinizin 1000 karakteri; İngilizce - Türkçe = 6 TL Türkçe - İngilizce = 6 TL Rusça - Türkçe = 10 TL Türkçe - Rusça = 12 TL Almanca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Almanca = 10 TL Fransızca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Fransızca = 10 TL Arapça - Türkçe = 12 TL Türkçe - Arapça = 15 TL üzerinden yapılmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rica ederim blacklabel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hamsilipilav said: şöle bi gruba üyeymişim facebookta şimdi gördüm paylaşmışlar said: Bağımsız Çevirmenler olarak biz, İngiliz, Rus, Fransız, Alman ve Arap dillerinde çeviri hizmeti sunmaktayız. Çevirilerinizin 1000 karakteri; İngilizce - Türkçe = 6 TL Türkçe - İngilizce = 6 TL Rusça - Türkçe = 10 TL Türkçe - Rusça = 12 TL Almanca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Almanca = 10 TL Fransızca - Türkçe = 8 TL Türkçe - Fransızca = 10 TL Arapça - Türkçe = 12 TL Türkçe - Arapça = 15 TL üzerinden yapılmaktadır. la hepsi var rusçadan ingilizceye yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rusça-türkçe + türkçe-ingilizce / 2 = 8 lira de işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rusça ingilizce tercüme yapacaksan, niye google lamıyorsun ? ilk sonuç bak; http://www.russian-translation-pros.com/russian-translation-rates.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dasaaa said: eski swedish death metal saçlılardan kim kaldı.. olm nerede karşılaşmıştık ki seninle? karşılaşmadık abi, attım öyle direk asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 fizban said: rusça ingilizce tercüme yapacaksan, niye google lamıyorsun ? ilk sonuç bak; http://www.russian-translation-pros.com/russian-translation-rates.html usta bu yabancı site baksana saatlik ücret diyo kelimesi 0,08dalırs diyo burda o parayı verseler raşın öğrenirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar