dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Rusya'ya vizesiz giriş yok, Rusya yeniden vize istiyor diyorlar. Şurada da http://www.istanbul.turkey.mid.ru/islemleri.html vize dökümanları etc verilmiş.. Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ok. iş için vizeye ihtiyaç var hâlâ. turistik olarak girişte sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 iş için vize istemeyen yer mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yeni AB uyum dalgalarına göre, AB ülkelerinin vize istediği yerlerden bizimde istememiz gerekcekmiş. geçenlerde haberi çıkmıştı ama uygulama olayı noldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yanlız zuhauhauh bi sn bi sn. çok fena durumdayım galiba ahahaha. submit dedim girdim purpose a baktım TOURISM-HUNTING yazıyodu. ulan avcılık lan nası avcılık dedim karı avcılıgımı dedim bi an direk oraya gitti kafa zuhauhhua. abv rusya nası bi memleket oldun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 özerk bi bölge gibi bi yere mi gidiyorum yusufum vardı. gene normal vize ile girebiliyor muşum.. zaten sorun çıkarsa haberimi alırsınız abi.. ya da alamazsınız bilemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar