Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sadece AH takılan biri olarak gözlemlediğim son 2 haftadır "silah" özellikleri artıp, fiyatlarıda tam tersine hızla düşmeye başladı. Sanırım son patch'in etkisi olabilir, birazda piyasa ortalama gear'a doymuşda olabilir, eskiden çerez gibi sattığım silahları artık çok daha iyisini çok daha ucuza satamaz oluyoru(z)m. Kendimden örnek verecek olursam: 995 DPS, SOCKET, 205 DEX Bow'u 5m Buyout'a satamıyorum ve hala AH'de 15 milyonların arasında sap gibi duruyor. Bundan 1 ay önce 20 milyondan başlayan fiyatlarda seyrediyordu. Bu trend böyle devam ederse fiyatlar daha da düşecektir, yakın zamanda 1000 dps ve socketli silahları komik fiyatlara göreceğinizden şüpheniz olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Olması gereken o zaten ama eu AH si anca anca oturuyor 800 dps gören şaşırıyor koyuyor AH ye 3m na baksan statslara vendor almaz bence AH de BiS itemler haricine belli bir limit koymalı blizzard hehe AH çöplüğünü düzenlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu durum seni sasirtti mi ki topic actin anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Bence silahların vs satılmamasının sebebi bi kaç hafta önce 2-3 milyona aldığın silahı şimdi 20 milyona alamıyorsun dolayısı ile insanın alası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bir an da aydinlandim tesekkurler bilgi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 attack speed nerfinden hemen sonra 9.9m verip aldım şu sağdakini mesela http://i.imgur.com/8oCfg.jpg şimdi ne kadar benzerleri kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Fistan said: bu durum seni sasirtti mi ki topic actin anlamadım Aslında beni şaşırttığı için açmadım. Ben zaten durumun farkındayım, AH'de silah ticaretinde nasıl bir sıkıntı var ona dikkat çekmek istedim, yani yaparken dikkatli olun demeye getiriyorum elbette anlayana (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ben hiç bişey satamıyorum ya 700 küsür dps fist weap. +%40 dmg +220-500 poi dmg 125 dex 234 vit +2.70 dmg dealt con. to life item 750k denedim olmadı 500 yaptım en son 50k bo yaptım satılmadı diğerleri içinde aynı şey söz konusu müthiş kombinasyonlu şeyleri 25k ya satamıyorum ya kaldım parasız ama bişey almaya kalksam her şey milyon. lvl 63 olmadıktan sonra nerdeyse hemen hemen hiçbişey satılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 topik vardi zaten oraya yazsaydin be post kasiyo beyler inanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar