deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Saturn ve Media Markt normalde en hesaplı fiyatları veriyorlar ama sim-free iphone 4s yok ellerinde, Apple Store'da da 630 euro. Amazon.de'de gerçi 550'ye var ama o da tax free vermiyor, acaba 550'ye falan alıp yanında da tax free alabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 belki ebay üzerinden alabilirsin bilmiyorum orada saticilar öyle birsey yapabiliyorlar mi ama sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi nası simfree değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 vodafone'da 650€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 saturn mediamarkt gibi yerler genelde operator üzerinden satis yapiyorlar operatorler ise simlock ile satmayi tercih ediyorlar haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bi de 3 aydan fazla oturma iznin varsa taxfree olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Yarın Roma'ya gidiyorum, 25'inde de Amsterdam'a gidicem, amazon hariç en ucuz Amsterdam'da buldum o da 599 euro Apple Store'da. Amazon.de de 560 euro ama o da bir satıcıda ve adamın reputu pek iyi değil gibiydi. Babama da arkadaşı 560 euro'ya buldum demiş, çok merak ettim nereden bulmuş turist kafayla gelen adam hop diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 www.guenstiger.de Her yerde aynı. Git o2 ye 1 seferlik peşin 80 euro verip ayda 25 euro taksitten al 2 sene öde. taxfree olayını gormemısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mulgear6 said: bi de 3 aydan fazla oturma iznin varsa taxfree olmuyo Kardeşim geliyor yarın, o dönerken onun pasaporttan çektiricem. Gerçi ben de dönüş yapıcam 8 ağustosta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 GEd said: www.guenstiger.de Her yerde aynı. Git o2 ye 1 seferlik peşin 80 euro verip ayda 25 euro taksitten al 2 sene öde. taxfree olayını gormemısım Döncem ağustos 8'de. Kalıcak olsam zaten o2'nun bayağı güzel kampanyaları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar