Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya tamam cansız bir maddeyi belki moleküllerine ayırıp tekrar birleştirme gerçekleşebilir ama bu canlı bir şeyde nasıl yapılır ki bi insan nasıl bölünüp birleşebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 olamaz. moleküllere ayrılıp tekrar birleşmesi olarak yapılamaz en azından. Bi de şunu da ekliyim hadi, öyle bişi yapılabiliyo olsaydı, içine protein ve su koyarak ve natalie portmanın molekül datasını vererek natalie portman'ı yapan bir makine de olmuş olurdu.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ama ne güzel olurdu warya..Haksızmıyım,Natalie yapan bir makina daha ne ister bu insanoğlu.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 teoride evet pratikte hayır ama belli de olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 one yahu? Işınlanmak kötü olurdu strese girerdin ya tam ortada iken elektirik giderse bacakların orada sen burada kalırsan[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Moleküllere ayırma belki olur da birleştirme olacağını sanmam asış bir iş Universal Studios'da(Disney Land gibin olan versionunda) böle bir attıraksion vardı Işınlanma aleti moleküllere ayırıp gönderip orda tekrar birleştiriyordu ama birleştirirken moleküllerin yapısı bozuluyordu ve adam canavara dönüşüyordu baya tırstırıcı bir şeydi ama böle bir şey olamaz[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 cansızlar için yaplıabiliyo olsa mesela, gayet ucuza bi alembic bass gitar sahibi, veya el yapımı (nası ya?(basbaya işte)) bi katan sahibi olabilirdim. Hömmm. HEMEN YAPILSIN![hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ışınlama olayını yapmakta ne var ki? bana yap deyin hemen yaparım yani yapmaya üşeniom o yüzden yapmadım şimdiye kadar.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 senko bi daaki sefere seni üstteki kullanıcı da yakalarsam, her thread'i garbagelık yapan insan demeyi ihmal etmicem :)[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Garbagelık gibi olcak ama işte Trkiyede olursa olabilecekler(Ekşi sözlükten alıntı) en kötüsü de turk telekom'un işe el atması -hizmeti önce sadece istanbul ankara izmir için kullanıma açarlar. -istanbul'da da beşiktaş, gayrettepe levent vardır kapsama alanında -isın vericilerini yerlestirmek için kazmadık yer bırakmazlar -sizin yapmadıgınız ısınlanmalar görürsünüz faturada endonezyaya falan ısınlanmıssınızdır. sikayet için ararsınız karsınıza cıkan kisi ısınlanmanın ısınından bi haberdardır bi de tabi bu işi telsimin eline vermek var o ayrı bir konu - kardeşim benim ışınlanma makinamda bir problem var ben trabzona yaylaya ısınlanamıyorum - eee beyfendi oraya verici koymadık daha biz sizi aynı kıvamda konya ovasına ısınlayalım - ya ne alakası var benim eltim aria'nın ısın hattını kullanıyo o gidebiliyo - kusura bakmayın beyfendi[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 cansızlarda yapılsa iyi olur kargo şirketleri batar gerçi ama güzel olur.new yorktan sipariş ediyorsun hoop yanında tabi silah kaçakçılığı falan fırlar öyle bir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 silah kaçakçılıına gerek yok ki. Üretime bile gerek yok. İnternetten indiriyosun bi Vulcan datası, kendin evde yapıyosun. Şahane. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Kargo şirketleri batmaz sadece onlara alternatif olur ve sadece zenginler bu yöntemi kullanır cooooook pahalı olacağından Kargo şirketleri de devam eder belki büyük firmalar fln malları böyle getirtir bu da taşımacılığı ilerletir ama kargolar batmaz bence[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 cem yılmazın esprisi neydi lamn -ışınla bizi -motor soguk abi haha, böle bişi idi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Chemical, 11 August 2003 15:53 tarihinde demiş ki: one yahu? Işınlanmak kötü olurdu strese girerdin ya tam ortada iken elektirik giderse bacakların orada sen burada kalırsan[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Türkiyedeysen olur tabi :)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: CEDAY, 11 August 2003 16:19 tarihinde demiş ki: cem yılmazın esprisi neydi lamn -ışınla bizi -motor soguk abi haha, böle bişi idi :) -ışınla bizi -olmaz,mtor soğuk.iki adımlık yer yürüyüverin yau,her yere ışınla gidilmez,ışınla mı doğdun?oh ışını bol bulduk saçalım eh ezberlemişim adamın lafları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hmmm... öncelikle şunu hatırlatmak isterim horace'ın elini tutup: bir trheadin çöpe gitmesine tek sebep threadin konusu değil, aynı zamanda neresinden tutulup, neresinden bakıldığı, nasıl işlendiğidir. bu bakımdan "üehüüheü ben de yaparım, homohööaarghhh, ehüeühe, azuzuzuz, yap da görelim ula keranacı, eühürühoharghh" yazmadan önce bi durup dinlenmek iyi bir fikirdir... ---------------- sonra da konuya katılmak isterim (benim de canım var, ben de insanım): valla hatırlayabildiğim kadar eskiden beri ışınlanma hayalim vardır. sanırım bunda okul hayatım ve yakın zamana kadar da iş hayatım boyunca okula/işe gitmek için yollarda 3 saat geçirmiş olmamın etkisi var. asya - avrupa yolculukları beni o kadar yordu ki, baktım kimsenin ışınlanmayı icat edeceği yok, avruğpaya taşınıverdim gitti :P teknik olabilitesini tabii ki bilmiyorum (ben pazarlamacı kadınım, ilim ifranla işim olmaz, lol!), ama yani, bi yapsalar ne tatlı olacak düşünsenize :) hayır sırf bu yüzden "sihirli annem" seyreder olucam. nasıl da şööle şööle yapıp (*gösterir*) zort diye sağa sola gidiyo canlarım benim derken, tvizleme alışkanlığımın boku çıkacak, ona yanıyorum. hazır lafı gelmişken, bi de hazır çoğunuz için iş işten geçmemişken, bi bilim adamı olup şu işi halletseniz valla 40 sene dua ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dünya düzeni değişir yahu naptınız :). Para diye bir şeyin değeri kalmaz çünkü dahatlılka çoğaltabilirsin :). Parayı bırak hiç bir maden veya başka bir şeyin değeri kalmaz çünkü hepsi rahatça kopyalanır neyin değeri kalır diye düşnüyorum hatta şu kopyalama aetlerininde değeri kaşlmaz başka bir aletle onları kopyalarız olur biter:)..HImm hala icatlar yapılır ama seri üretime geçmez hiçbir zaman sadece bir kopyası üretilir :). Sonra büyük firmalarbu kopyalama aletlerinden geçemeyen yeni bir madde bulurlar yeni mi,crosoft doğar ama usta crackerlar buna göre başka bir makine yapar ve buişi sonu... :)[hline]Alma? Mater? [Bu mesaj Lixad tarafından 11 August 2003 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Değeri kalsa ne olurki. İnsanlık sürekli bunlar için birbirini yemedimi. Al işte birbirlerini yiyecek sebepleride kalmaz. Fakirlik kalmaz. Ezmek ezilmek kalmaz. Ama ne kadar yaşamak istersin o ayrı. Hem nerde çokluk orda...[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 benim asıl merak ettiğim şey: eğer ruh diye birşey varsa, o nasıl ışınlanacak? duygularımız falan nası ışınlanacak ? saçma mı düşünüyorum?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 daha oraya gelmeden bi handikap var zaten. moleküller ayrıldığı anda sistem shutdown olur sinir sistemi. biyolojik olarak ölürsün yani. sonra istediğin kadar birleştir. Düşün bi ölen birisi var. Öldüğü anda vücudu ölmeden önceki halinin tam olarak aynısı. Fakat artık çalışmıyo. Enteresan olan bu işte.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bilimde "ruh" die bişi yok :) hersey maddesel özelliklerden olusuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ebet, yapilabilir.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: CEDAY, 11 August 2003 17:03 tarihinde demeliymiş ki: bilimde "ruh" die bişeyin kabulu yok. herseyin maddesel olduğu kabul ediliyor.. [hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 şimdi efendim bi maddeyi öle parçalarına ayırarak taşıma olayına ışınlanma denmez. ışınlanma olayı cismin bütün halde iken(moleüler çekim kuvvetinden daha büyük bi kuvveti , bu kuvvete ters yönde cismin üzerine uygulamadan) bi yerden başka bir yere ışık hızında veya üstünde gitmesi anlamına gelir.bu einsteinın ünlü teorisinin bazı açıklarını ortaya çıkaran araştırmadır.isviçrenin genk-isminden emin değilim- şehrinde yapılan deneylerde hidrojen atomunda koparılan bi elektron 4 km lik hızlandırma tünellerinde ışık hızının üstüne çıktığı kanıtlanmıştır. bilim adamları şimdilik bazı fotonları ve quarkları ışınlamayı başardılar ama atomu yada çok atomlu bişeyi daha yapamadılar.belki ilerde mümkün olabilir.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 11 August 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar