TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 blizzard valve'ın half life 2 ile başardığını diablo 3 ile başarsaydı şu an çok mutlu olurdum galiba. onu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 skill sistemi falan çok daha iyi bence. diablo 2'den tek eksiği runewordler ve unique itemlar şu oyunun. he bi de hammerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 adamın haklı olduğu noktalar var ama tam bir haterlık yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Flassh said: önemli olan severek bir 500 saat daha oynatması isteğimiz de bu fakat mümkün görünmediği için bu eleştirimiz madem sevmemiş niye oynamış 500 saat,silah mı dayamışlar kafasına illede oyna diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 harbi haa sen git 500 saat oyna sonrada rune yok bu yok su yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 500 saat oynadıktan sonra mı oyunun kötü olduğunu anlamış? ne yapmış abi 3 kere 4 kere sağlamasını mı yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 http://i55.tinypic.com/6pw5tj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 hala 500 saat diyorsunuz... en kötü hs kendini bir ay oynatıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Oynatmaz valla bir ay falan, kötü hs oyununu açıyorsun 1 saat oynayınca "bu ne ya" diye kapıyorsun geçiyorsun. Ortalama bir hs'ye denk geliyorsun maximum 4-5 gün'de oyunu bir kere bitirince fırlatıp atıyorsun bir köşeye. Eğer bir oyunu, oyundaki 2-3 karakterle 300-500 saat oynadıysan, hele bunu 2 ay gibi bir sürede yaptıysan, ya son 2 yıldır bir adada bilgisayardan uzak yaşayıp oyun oyun diye kafayı yemiş olman lazım ya da oyunun ciddi şekilde hastası olman lazım. Bunun başka açıklaması yok üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 oyun çıkalı ne kadar oldu bi hesapla bakalım 500 saat kaçta kaçına denk gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Günde 15 saat oynasa ayda 450 saat ki günde 15 saat oynamak 1 ay boyunca ne bilim zor yani ne oynasa bu adam zaten tüketir mutlu olmaz çünkü oyun eğlence kavramından çıkıp başka birşeye kayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 O, 500 saatin ez az 450 saati farm yapmistir. Sonunda cildirmis. Ben bile casual halimle saga sola bakinarak, inferno act3 e geldim 50 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 500 saat oynayıpta yeni farkına varan arkadaş evlendikten sonra napcak çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar