Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bu domuz eti mevzusunda WW1'de TR'ye göreve gelen Alman paşanın güzel bir tespiti var, yıllar önce eski bir Çanakkale kitabında okumuştum, neyse nete de düşmüş buraya koyalım. said: “Kol kalınlığında ve dört lüle…” Liman Von Sanders, Selimiye Kışlası’nın helalarını denetlerken şaşırıp kalmış, Alman Feldmareşali bir kubura doğru eğilmiş ve : - Hiç böylesini görmedim, demişti; kol kalınlığında ve dört lüle… Sonra yanındakilere dönmüş: - Hemen Alman Genelkurmayı’na bir şifre çekin, iki bok uzmanı gelsin, demişti. Gelen bok uzmanları, yaptıkları incelemelerden sonra, şu sonuca varmışlardı: “Türkler, yılda 25 yavru yaptığı için çok ucuz olan domuz etini yemediklerinden ve yılda tek yavru yapan koyunla, inek eti de çok pahalı olduğundan yüz gramlık biftekten alabilecekleri kaloriyi, iki okkalık somundan alabiliyorlar. O yüzden hazım için midelerinde yoğunlaşan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dışkıları çok kalın, göbekleri de büyük oluyor.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oncekendimi said: Cuce said: allah için ne demek, allahın sana ihtiyacımı var, töbe et. gozlerinde bir sorun yok degilmi? iman gözlerimde bir sorun yok cok şükür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 allah olmayabilir ama zamaninda uzaylilarin gelip hayat ekmedigini nerden biliyosunuz BUNU DA ACIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Uzaylı yokta ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bu domuz eti mevzusunda WW1'de TR'ye göreve gelen Alman paşanın güzel bir tespiti var, yıllar önce eski bir Çanakkale kitabında okumuştum, neyse nete de düşmüş buraya koyalım. said: “Kol kalınlığında ve dört lüle…” Liman Von Sanders, Selimiye Kışlası’nın helalarını denetlerken şaşırıp kalmış, Alman Feldmareşali bir kubura doğru eğilmiş ve : - Hiç böylesini görmedim, demişti; kol kalınlığında ve dört lüle… Sonra yanındakilere dönmüş: - Hemen Alman Genelkurmayı’na bir şifre çekin, iki bok uzmanı gelsin, demişti. Gelen bok uzmanları, yaptıkları incelemelerden sonra, şu sonuca varmışlardı: “Türkler, yılda 25 yavru yaptığı için çok ucuz olan domuz etini yemediklerinden ve yılda tek yavru yapan koyunla, inek eti de çok pahalı olduğundan yüz gramlık biftekten alabilecekleri kaloriyi, iki okkalık somundan alabiliyorlar. O yüzden hazım için midelerinde yoğunlaşan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dışkıları çok kalın, göbekleri de büyük oluyor.” hahaha aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: Bu domuz eti mevzusunda WW1'de TR'ye göreve gelen Alman paşanın güzel bir tespiti var, yıllar önce eski bir Çanakkale kitabında okumuştum, neyse nete de düşmüş buraya koyalım. said: “Kol kalınlığında ve dört lüle…” Liman Von Sanders, Selimiye Kışlası’nın helalarını denetlerken şaşırıp kalmış, Alman Feldmareşali bir kubura doğru eğilmiş ve : - Hiç böylesini görmedim, demişti; kol kalınlığında ve dört lüle… Sonra yanındakilere dönmüş: - Hemen Alman Genelkurmayı’na bir şifre çekin, iki bok uzmanı gelsin, demişti. Gelen bok uzmanları, yaptıkları incelemelerden sonra, şu sonuca varmışlardı: “Türkler, yılda 25 yavru yaptığı için çok ucuz olan domuz etini yemediklerinden ve yılda tek yavru yapan koyunla, inek eti de çok pahalı olduğundan yüz gramlık biftekten alabilecekleri kaloriyi, iki okkalık somundan alabiliyorlar. O yüzden hazım için midelerinde yoğunlaşan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dışkıları çok kalın, göbekleri de büyük oluyor.” wtf sdfsdfsd valla istanbulad nerede var güzel bacon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 domuz yeyecenki ufak sıçasın kardeş, yoksa zırt pırt lağam tıkanır asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sf 20: yorum said: Topic guzel oldu cidden, kimse kimseye saldirmadan, girtlagina sarilmadan veya ALLAH VAR ile ALLAH YOK kisirdongusune girmeden cok guzel bi sekilde, kaynaklari ile dini tartisma sansimiz oldu sf26: yorum said: Hiç böylesini görmedim, demişti; kol kalınlığında ve dört lüle… WTF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 said: O yüzden hazım için midelerinde yoğunlaşan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dışkıları çok kalın, göbekleri de büyük oluyor bilimsellikten beynim kivrildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 eğitimle filan alakası yok tabi canım domuz yemediğimiz için salağız (kan beyne değil mideye gidiyo ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 agir derail yedi topic ondan sadfsf bu arada istatistiki oalrak hicbirseyin dogru ve yanlisligindan %100 emin olamayiz, olasiligin tanrilari bunu kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ülkemizin yetiştirdiği bi bok uzmanı yoksa, onu bile alamanyalardan getirtiyorsak ve o kadar süre de boku saklıyorsak evet abi salağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 victor topikteki yazılarını okudum bence sen her konuda %100 haklı olduğunu düşünüyorsun şu tanrılara bi sor bakalım niye böleymiş hatta tekrar sölüyorum ortada bi tartışma filan yok en son bone bişeler yazıyodu adamı kaçırdınız ondan sonra kimse ciddiye alıp da bişi yazmadı size tebrik ederim 2. edit : ha doğru bi tane elaman "allah rızası için" filan diye bişiler dedi cüce de "allah için" anladı ama "ha yanlış anlamışım " dicene dalga geçmeyi seçti karşıdakiyle aha son 10 sayfanın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tanrılarla konuşabileceğini düşünmüyorum ben.. olm tek tanrı yok mu? tanrılar ne lan? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Fly said: said: O yüzden hazım için midelerinde yoğunlaşan kan, yeterince gidemiyor beyinlerine ve dışkıları çok kalın, göbekleri de büyük oluyor bilimsellikten beynim kivrildi 1915'teki bilimsellik okadar napak hacu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Osuran_boğa said: victor topikteki yazılarını okudum bence sen her konuda %100 haklı olduğunu düşünüyorsun şu tanrılara bi sor bakalım niye böleymiş hatta tekrar sölüyorum ortada bi tartışma filan yok en son bone bişeler yazıyodu adamı kaçırdınız ondan sonra kimse ciddiye alıp da bişi yazmadı size tebrik ederim 2. edit : ha doğru bi tane elaman "allah rızası için" filan diye bişiler dedi cüce de "allah için" anladı ama "ha yanlış anlamışım " dicene dalga geçmeyi seçti karşıdakiyle aha son 10 sayfanın özeti yazabilecekleri bir şey mi var hacı adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Osuran_boğa said: victor topikteki yazılarını okudum bence sen her konuda %100 haklı olduğunu düşünüyorsun şu tanrılara bi sor bakalım niye böleymiş hatta tekrar sölüyorum ortada bi tartışma filan yok en son bone bişeler yazıyodu adamı kaçırdınız ondan sonra kimse ciddiye alıp da bişi yazmadı size tebrik ederim hakli olmam icin kendime ait bir gorus belirtiyor olmam lazim, kapi gibi elle tutulur gozle gorulur kaynak belirtiyorum, kendi yorumlarim degil at gozlugunu takmaya devam edebilir istiyenler (hayir inananlara at demedim, at gozlugu metaforunu kullandim) hani ayet belirtmek isin son noktasi, ayete inanmiyan zaten kafadan kurana inanmiyor demektir, kurana inaniyorsan peygamberin esleri ile ozel hayatini duzenledigi ayetlerede inaniyorsun demektir kafadan ha yok bunlarin kuranda yeri uydurma diyorsan o zamanda kuranin degistirildigine inaniyorsun demektir oda bambaska ufuklara goturur adami, her sekil kurana inanmiyorsun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 evet beklediğim cevap geldi ahahah iyiki dinsizsiniz lan yoksa ramazanda dayak atan tayfadan olurdunuz bu kafayla ( en üsttekine diyorum sana değil victor çünkü sana cevap yazmamın bi anlamı yok. aggro mu çekeyim 50 tane adamdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Osuran_boğa said: evet beklediğim cevap geldi ahahah iyiki dinsizsiniz lan yoksa ramazanda dayak atan tayfadan olurdunuz bu kafayla ( en üsttekine diyorum sana değil victor çünkü sana cevap yazmamın bi anlamı yok. aggro mu çekeyim 50 tane adamdan) abi adam factlarla tokatlamış nası bi karşı argüman sunulmasını bekliyorsnu ki? ne alaka dayak mayak boş boş yorum atıyorsun kaç sayfadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 "reductio ad tutmayin kucuk enisteyi" diyoruz biz buna eehueuy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hayatında ilk defa okuduğun bi yazıyı sırf sende öle düşünüyorsun diye "fact" olarak görmek de ilginçmiş.hayır ne diye konuşuyoruz ki hepimiz güverciniz aslında ortada santranç oynamayı da bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Osuran_boğa said: hayatında ilk defa okuduğun bi yazıyı sırf sende öle düşünüyorsun diye "fact" olarak görmek de ilginçmiş.hayır ne diye konuşuyoruz ki hepimiz güverciniz aslında ortada santranç oynamayı da bilen yok. kuran'da yok mu diyorsun o ayetler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Tövbe edin. Ama önce bunu da açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 emanet said: Cuce said: guney/orta amerika medeniyetlerine dair, krallarının soy agacından, dillerine, alfebelerine, kültürlerine, dinlerine, sınırlarına, ekonomilerine, hangi sene sel olmus, hangi sene hastalık olmus, hangi sene ne savas olmus her boku biliyoruz. hayvan gibi detaylı belge tutmus adamlar, saolsunlar. tarih bir bilim dalıdır, doğası gereki asla gercek doğruya ulaşamaz, her zaman bastan yazılacaktır. ama bu yazılma tutarlı teoriler, akıl deneyleri ve en önemlisi bulgularla olur. tutarsız uydurma yorumlarla değil. yahu yok böyle birşey, güney orta amerika medeniyetlerine dair çok az şey biliniyor. bariz yanlış yani söylediğin. hep popüler yayınlar ve medyadaki factmiş gibi verilen bilgilerden kaynaklanıyor bu algı. derinlemesine akademik olarak araştırıldığında neredeyse hiçbir şey bilmediklerini görürsünüz, özellikle millattan önce. ortaya atılan sayısız varsayımı gerçek olarak kabul edersen çok şey bildiklerini zannetmen doğal. statükoya uymayan bir buluntu bulunduğunda "allah allah bunun ne işi var burda bi hata var herhalde neyse ignore edelim" kafasında iş yapıldığını biliyor musun? öğretim üyeleri akademik kariyerlerinden endişe ettikleri için ağızlarını açamıyorlar bile. bırak sonradan keşfedilen amerikayı, akdeniz uygarlıkları bile karanlıkta hala. bronze age collapse, ülkelerin kökenleri ve yıkılış sebepleri, hatta kimi ülkelerin gerçek isimleri bile bilinmiyor. arkeoloji ve tarih statükoya uymak zorunda olan dallardır, matematik kimya fizik gibi değildir. mesela tayyip istedi diye 1+1=3 yapamazsın ama adnan menderesi demokrasi şehidi yapabilirsin. bu tüm dünyada böyledir. avrupalı devletler niye daha osmanlı meleklerin kaç taşşağı olduğunu tartışırken arkeolojik kazılara girdi? arkeolojik üstünlüğü elinde bulunduran tarihi de yazma gücüne sahip oluyor çünkü. bulunan önemli esoteric yazıtlar ve artifactler de bonus. 1800lerde bu adamların yaptıkları üzerine inşaa edildi resmi tarih. boşuna anlatmanın manası yok, dört beş kere aynı şeyleri yazmama rağmen, anlatılanları saptırıp haklı çıkabilecek yapıdalar ve bu gibi argümanları kendi fikirlerine değişmez kaynak olarak da göre biliyorlar, sende engizsyonun karşın daki galile gibi kalıyorsun, dünya yuvarlak dediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 konuya kilit gelmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar