Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı Tur Mağduriyeti [avukat]


SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Katıldığımız turun dönüşünde baya bi sorun çıktı, 1 gün ekstradan kaldık fakat tur otel falan ayarlamadı o yüzden havaalanında yerde yattık. Bu konuda neler yapabileceğimizi öğrenip ona göre turla pazarlık yapmayı düşünüyoruz. Detaylar aşağıda, teşekkürler.


30 haziranda 7 gece 8 gün 3 arkadaş Budapeşte, Viyana ve Prag turuna katıldık. Son güne kadar hiçbir sorun yoktu fakat dönüşümüzün olduğu gece (uçuş Prag'dan saat 06:45'de) 12de uçuşun iptal olduğunu söylediler. Sonra ya öğlen 12de Prag'dan ya da akşam üzeri 19:45'de Viyana'dan istanbula uçacağımızı söylediler. Uyanınca 12de ki uçuş iptal, Viyana'nın belirsiz olduğunu ve beklememiz gerektiğini söylediler. Sonra o da yalan oldu ve saat 13:00 gibi dediklerine göre 02:45'de Bratislava (Slovakya)dan uçucaktık. Önce otobüsle başka bi grubu bırakmak için Viyana'ya uğradık (5 saat yol), ardından saat 22:00 gibi Bratislava'ya vardık ve orda beklerken 23:00 gibi Bratisla uçuşunun da olmayacağını ve sabah 07:25'de Viyanadan uçacağımızı söylediler. Tabi biz hala otobüs tepesindeyiz. Gece 02:00 gibi Viyana havaalanına vardık ve sabahki uçuşu havaalanında yerde uyuyarak bekledik.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi mağduriyetin 1 gün diyelim hizmet sağladıkları diğer günlerdeki tüm koşulların ortalama bir hesabı çıkarılır otel ücreti,yemek,yol vs. Yani ceazi tazminatda çok fazla bir katsayı uygulanmıyor.Zaten buna gerek kalmadan firmalarla çözülüyor olaylar olaylar.

Ama mesela sen firmaya teleon edip sizi mahkemye vercem filan tatava onlar.işin içinde avukat olmadıkça firma gel bi çayımızı iç sakinleş formatında.avukat şart.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

müspet zarar var bir kerem dava açmazsan kabahat
tura göre takvimini ayarlamış bir iş adamı olabilir ve döndükten sonraki gün çok önemli bir ihaleye girecek olabilirdin

en azından geziyi bedavaya getirebilmen lazım
büyük eziyet çekmişsin

hukuk açısından bu mümkün değilse de tüküreyim öyle hukuk'a.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...