sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 biraları ne zaman aldığımızı hatırlamıyorum 2 kişi bunları içtik 19,00da başladık gece kaçta yattığımı hatırlamıyorum ama sabahın 9unda uyandım... kafam davul gibi gözlerim şiş,halen biraz sarhoşum sanırım saat 2de de dershaneye gidicem :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hLL dostum.. kaniNizDa Lakol var siMdi sLm[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 wassssshhh[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ne zaman içicez patiler!![signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Sherref sehıre nere ya senle sole karsılı saglam bır ıcelım :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ayyaş şeref. :lol:[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kendimi gördüm aynı durumdayım lan bide ben hatunda kaldım perşembe cuma gözler şiş örhh moddayım dersaneye gitcem 2 de[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 biralar tamam da 1 er şişe absolut ve smirnoff u 2 kişi içtik dersen gülerim sana 9 da uyandım dersen bi de. naaptın dawulcu mu kiraladın?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Sly-One, 31 Ekim 2004 12:08 tarihinde demiş ki: biralar tamam da 1 er şişe absolut ve smirnoff u 2 kişi içtik dersen gülerim sana 9 da uyandım dersen bi de. naaptın dawulcu mu kiraladın? adamın ısı gucu yok yalan mı solıcek??[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yorumsuz[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Razu, 31 Ekim 2004 12:09 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 31 Ekim 2004 12:08 tarihinde demiş ki: biralar tamam da 1 er şişe absolut ve smirnoff u 2 kişi içtik dersen gülerim sana 9 da uyandım dersen bi de. naaptın dawulcu mu kiraladın? adamın ısı gucu yok yalan mı solıcek?? ewet niye olmasın ki ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ke$ senii =)[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Sly-One, 31 Ekim 2004 12:08 tarihinde demiş ki: biralar tamam da 1 er şişe absolut ve smirnoff u 2 kişi içtik dersen gülerim sana 9 da uyandım dersen bi de. naaptın dawulcu mu kiraladın? 1er absolut birer smirnoff içmedik ben bi şişe smirnoff içtim arkadaş bi şişe absolut içti biraları inan ki hatırlamıyorum kim içti nie içti.. yada biz mi içtik neremizle içtik :) ayrıca 9 da kalkma olayına gelince ne zaman fazla içsem çok az uyuyorum.. sabah televizyonda ki bir çizgifilmin sesi ile uyandım..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Razu, 31 Ekim 2004 11:51 tarihinde demiş ki: Sherref sehıre nere ya senle sole karsılı saglam bır ıcelım :D istanbul! tabi içelim :D bi House party ayarlasak yada patiler bir olsa da biyer kapatsak.. :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 öhhh...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 smirnoff la absolutu iki kişi bitirerseniz imkanı yok şu an hayatta kalamana. İkiniz de bi şişe vodka bitirmiş oluosunuz. Hastaneden lap topla açtıysan bu topiği o ayrı :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Sly-One, 31 Ekim 2004 12:08 tarihinde demiş ki: biralar tamam da 1 er şişe absolut ve smirnoff u 2 kişi içtik dersen gülerim sana 9 da uyandım dersen bi de. naaptın dawulcu mu kiraladın? ne negatif bi adamsın sen.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Mortis, 31 Ekim 2004 13:37 tarihinde demiş ki: smirnoff la absolutu iki kişi bitirerseniz imkanı yok şu an hayatta kalamana. İkiniz de bi şişe vodka bitirmiş oluosunuz. Hastaneden lap topla açtıysan bu topiği o ayrı :) 100lük Absolutu tek başıma içtiğimde bile kusmuyorum... tabi insanın neresiyle içtiği çok önemli bir etken bi şişe vodkayı alıp lıkır lıkır dikerse o zaman hastane tabiki.. ama bi şişe vodkayı muhabbetle beraber yanında cips, kuruyemiş falan ile 3 saatde içersen hiiiç bişi olmaz sadece sarhoş olursun.. ayrıca pek çok kişi bana yalancı dicek buna eminim ama anlatacağım. babam ve arkadaşı 6 büyük rakı içmişlerdi sonra restourantın havuzuna girmişlerdi ve Ankara Gölbaşından Gazi Osman Paşaya arabayla geri gitmiştik ben küçüktüm ama hatırlıyorum... bizde ırsi yani :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 biz türküz bize bişey olmaz mantığı...peki.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 cevap yazmaya degmez ama genede soyliyim. iki kisinin onlari icip sabah kalkmasi imkansizdir. hele vodka ile bira karistirdiysaniz hepten imkansizdir. vodka siselerinden birini fazla koymussun oraya.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: THARKAS, 31 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki:cevap yazmaya degmez ama genede soyliyim. sağol ya çok sevindirdin bizi.. said: THARKAS, 31 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki:iki kisinin onlari icip sabah kalkmasi imkansizdir. Hiç içtin mi bu kadar fazla, genelde çok içenler fazla uyuyamazlar. sağlam içenler bilir. said: THARKAS, 31 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki:hele vodka ile bira karistirdiysaniz hepten imkansizdir. Evet genelde adetim değildir mayalı-mayasız karıştırmak ama içmişiz işte.. said: THARKAS, 31 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki:vodka siselerinden birini fazla koymussun oraya. sen 18i bitirince bi gün seninle içelim de sonra fazlayı azı konuşuruz..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 oha! ama ben yinede alexinin üstüne icen tanımıyorum herif öglen ücte bira icmeye baslamıstı gece 12 de sinemaya geldiinde hala ayıktı ahaha. ah ah yazı özledim:[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık!özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 cok saglam adammisin be hey yavrum hey insallah buyuyunce senin gibi olabilirim sonra bende icerim bi guzel resimleri koyarim bos siselerin buraya.İdolum oldun.Alemin kralisin.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 31 Ekim 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: THARKAS, 31 Ekim 2004 13:51 tarihinde demiş ki: iki kisinin onlari icip sabah kalkmasi imkansizdir. yukarda gordugun seylerde 13 shot tekila+3 bira ictim, arkdas 9 shot + 4 bira icti. sonucta gece 4 te sızıp 7 de kalkarak evine gitti. bende 6 da yattım ve 9 da kalktım. Uyuyamıyosun enerjik bi şekilde kalkıyosun. Ha tabi azımda irenc bi tat vardı midem garipti o ayrı...[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ve baş ağrısı:D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar