fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ix0e4VYxzJw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi bi karar verelim artık ya hepimiz dinsiz olalım ya da hepimiz dindar olalım din topikleri falan da açılmasın falan. baydı lan evet, izlemedim videoyu evet. eğlenceli bişiler açın. koşarken düşen çocukların komik videoları falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://www.harunyahya.org/imani/kavimler/res/47a.jpg sumerlilerin ay tanrisina tapiyor olmak ve onun sembolunun her caminin ustunde olmasi = priceless, ikibinyilin trollu direk hayir seytan ayetleri sagolsun bide el-ilahin kizlari lat menat ve uzzatin adida kurana girmis asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dinle alakalı bişey diil ya. izle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hiç bişey anlamadım ya. Muhammed yazan yerlerin altını çizmişler olay ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Sümerliler Ancient Alien'lara tapıyordu Viktor, yanlışın var:) "d" yerine "t" yazdılar diye mi ahahaa.. Nihadddd, Ahmedddd, Mehmeddd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 aliyinlar tanri tabi, girugameshde var o zaman http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/Gilgamesh-fate-stay-night-3314012-800-600.jpg ATEYİSLER BUNUDA ACIKLAYIN! /dasaaa:typo olarak ateist diye saçma bişi yazılmıştı. düzelttim. önemli değil viktor, teşekküre gerek yok ama bi daha olmasın. tamam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ne diyem mahmud mu diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dinler hep gelip geçici önemsiz şeyler la boşverin, 2-3 bin bir yılda bi deişiyo işte ana dinler hep. zamanında en çok kim "bizimki birinci olm en hakiki öz, öldürün diğerlerini" derse o geliyor işte bi süre başa. hayır önemli bişi olsa 34456645645 tane olmazdı zaten, adam gibi 1 tane olurdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Süpermiş, keşke şimdi de böyle olsa din dersi. Adamlar bildiğin tarafsız dini tanıtmış hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 c.c. Siz allah yazmislar, teza zamanda baslari vurula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 noldu yani olum yokmu ? mustafa kemal oldu ismet geldi 10 sene sonra halk devriminde butun sakat dusunceler kayboldu gitti . yaradan var yaradan var yerj gogu yaradsn var,magrurlanma padisahim senden buyuk Allah var...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dasaaa said: koşarken düşen çocukların komik videoları falan yok mu? bu var: http://www.youtube.com/watch?v=krUWlYAzv0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ALLAHIN İŞİNE BAK YAHU! orada tuz olduğunu nereden biliyor ki bu? gözü yok falan. ama bak biliyor.. dilini içeri topladıktan sonra da ağzı buruluyor bak.. mucize bunlar bak. hep mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dasaaa said: koşarken düşen çocukların komik videoları falan yok mu? bu var: http://www.youtube.com/watch?v=i1EpDBRzJwk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 çok eğitici bir video olmuş bu gerçekten. bikini dengeyi bozuyor sonucuna vardım ben bu videodan bundan sonra kayak yaparken, kaykay yaparken, merdivenden inerken, evlere girmek için balkonlara tırmanırken bikini giymeyeceğim. şu ana kadar ucuz atlatmışım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 havuzdaki kızın memelere bakmaktan düşene gereken ilgiyi gösteremedim, kendimi kötü hissettim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 oncekendimi said: noldu yani olum yokmu ? mustafa kemal oldu ismet geldi 10 sene sonra halk devriminde butun sakat dusunceler kayboldu gitti . yaradan var yaradan var yerj gogu yaradsn var,magrurlanma padisahim senden buyuk Allah var...... sana kötü bir haberim var. daha türkçeyi çözememişsin çünkü ne dediğin anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 1.06 gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 dasaaa said: abi bi karar verelim artık ya hepimiz dinsiz olalım ya da hepimiz dindar olalım din topikleri falan da açılmasın falan. baydı lan evet, izlemedim videoyu evet. eğlenceli bişiler açın. koşarken düşen çocukların komik videoları falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar