proud Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Slmlar, Sphere Sever 55i kullanmkatayım ve sphere collection yükledim. Sorunum telnetle serveri ma bağlanabiliyorum. Ancak space tusuyla admin bölümene gecer gecmez ana bilgisayarla baglantınız kayboldu uyarısı aliyorum. Telnetle baglanabilmek icin serverimda ne gibi ayarlara yada programlara ihtiyacım var. Yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Vince diye bir program var yada radmin yada remote adminastor eger network icin istiyorsan orada saten network veya iste makinadan makinaya ulsımı yazıyodur sitesini vereyim. bak asagı gir ya vince diye arata yada remote diye arat orada var bende vince yi kullanıyorum . www.download.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin_Hera Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 "Administrator" nickinde bir account aç.Plevel olarak ta 6 yap bağlanırsın bir sorun kalmaz.Böyle programlara gerek yok Telnete bağlanmak için.Yada En kısayol olarak Çalıştır... dan ; E.g. ( Telnet ipadresin port ) olarak gir. Website : www.darklordsuo.com İletişim : [email protected] ICQ : 78806699[hline]Discipline is my Sword, Faith is my Shield. Do not Leap Blindly into Uncertainty, And You may Live to Reap The Rewards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proud Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 serverimda level 6 durumdayim benim sorunum telnetlet serverima bağlanabiliyorum ancak space tusuyla enter admin password bölümüne gectigim zaman "anabilgisayarla baglanıtınız kayboldu" mesajını alıyorum. normalde bir sifre girebilmem sifre dogruysa admin durumuna gecmem lazım ancak hicbiir tusa basmadan space bastıktan sonra enter password bölümüne gecince baglıntım kesiliyor. Hangi dosyaları düzeltmem lazım servrimda yada yardımcı programlara mı ihtiyacım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar