Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Evet dört yıldır kullandığım modem gümledi. 100-150 TL arasında modem önerisi olan varsa, nedenleriyle birlikte yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 meru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 cevap veriyorum ZYXEL DEĞİL! bedava verirlerse bile o adama can düşmanın gözü ile bakmalısın bundan sonra. inan bana ZYXEL DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Asus DSL-N10 4port 150Mbps ADSL2+ Kablosuz-N Router Modem(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tatar ramazan'ın önerisi cazip gibi görünüyor. Sormak istediğim, hızlıal.com güvenli bir site midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 airties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hizlial.com guvenli bir sitedir, bir cok kez alisveris yaptim. hic sorun yasamadim hatta hepsiburada dan falan bin kat tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Asus'un o modem taş gibi alet bende de var, ayrıca Hızlıal sitesi Gold bilgisayarın yan sitesi yani güvenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 linksys nedeni mükemmel olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 US Robotics derdim çekilmese :/ Linksys iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi gold pc ve hızlıal leş diyorum bende :D hakikaten çok kötüler müşteri hizmetleri olsun, ürünlere yanıltıcı bilgiler girmek olsun. yurdum bilgisayarcı esnafı her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Yaw bu Asus cok hoş görünüyor da neden ucuz ki böle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 70lira ucuz değil normal bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Linksys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar