Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Horrible sanırım sen beni yanlış anladın. Genelde ki, ilişkilerin çoğunun bu şekilde yürüdüğünü savunuyorum ben. Ki hala savunmaya devam ediyorum. Taktik tamamen budur. Senin verdiğin örnekten bahsetmek gerekirse, zaten çıkmıyorlarmış arkadaşların, yani birinin zaten kaçması çok saçmaymış gibime geliyor. Benim dediğim taktiği genelde çıkmaya başlandıktan sonra uygunmaktadır. Genelde olay şöyle olur. Çıkana kadar canım cicim muhabbeti, aşırı ilgi göstermeler vs, çıktıktan sonra ise maddelediğim şekilde davranma oluyor ilişkilerde. Ha dediğim gibi bir azınlık ilişki var da onu saymıyorum zaten. O apayrı bir olay. Horrible olayın tipte bitmediği konusunda sana katılıyorum, ama tipli olmak tabii ki bir avantaj. Ama dil de lazım, karakter de lazım. Ama malesef günümüzde davul bile dengi dengine muhabbeti devam etmekte. Yani zengin-fakir, imkansız aşk muhabbeti inanılmaz nadir gözüküyor. Bir de para faktörü var ki, günümüzde insanlar iyice bozulduğundan bazıları için para birinci planda, bazıları için ikinci, ama mutlaka önemsenen birşey oluyor ilişkideki ki açıkçası ben bunu tam anlamıyla eleştirmek istemiyorum. Para elbette ki lazım, yaşamak için lazım, ihtiyaçları gidermek için lazım, elbette ki lazım ama bence para ilk faktör olmamalı. İlk faktör insanın kişiliği, davranışları ve karakter uyumu olmalı bence. Aşk desen çoğu zaman yalan oluyor, başka birini beğenmeler oluyor, anlaşmazlık oluyor ki bu anlaşmazlıkların çoğu zaman üstesindne gelinemiyor malesef. Yani bence iyice koptuk gerçek sevgiden. Ben göremedim, göremiyorum sadece aramaya devam ediyorum., Bu arada ben hayatım boyunca o sıraladığım maddelerdeki gibi davranmadım insanlara karakterim gereği, onun daha hafif versiyonlarını uygulamış olabilirim hakedenlere, ama ben hak etmediğim halde bana bunu uygulayan oldu ama yemedi malesef dediğim gibi... Şimdi ayrı bir mesajda hikaye yazacağım, laistragon atmış bana mailden gerçekten çok güzel bir hikaye aşkla ilgili. Daha önce topiği açılmış olabilir, ama konuyla ilgili, gerçek aşkla ilgili o yüzden yazma gereği duydum. Saygılarımla...[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 31 Ekim 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Prawler tarafından 31 Ekim 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu arada beğendiğim hikayeyi de yazıyorum buraya; Sıkılmayın,baymayın okuyun gerçekten çok güzel. Böyle bir aşkı gerçekten yaşamak isterdim.Aşk olarak sevgi olarak yaşamak isterdim ama,olaylar kötü gelişiyor. Okudukça anlayacaksınız: -Karakterler bozuk çıktığından siteye çıkardım hikayeyi buyrun tıklayın- [signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 31 Ekim 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Diablotg benımde eskiden oyleydı. Kendımı dışlanmış hissederdim okulda filan. Hatta lise 1 in ıkıncı senesınde tenefuslerde bıle dışarı cıkmazdım. Ailesel sorunlarda vardı. Sonucta liseyi bıraktım. Bence sımdı aklını başına topla birşeyler yapmaya çalış. Benımde hic kız arkadaşım olmadı. bazen bende senın gibi düşünüyorum. Sımdılerde haftanın 2 gunu fılan bu aklıma gelıyor hep sınır oluyorum. cozumunude bılmıyorum eheh. [Bu mesaj Deli333 tarafından 31 Ekim 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Beni beyeneni ben beyenenmem,benim beyendigimi beyendigim beyenmez.Yoksa ben zurnamıyım . Ya aslında bende senin gibiyimde ben takmıyorum.Su kızla olurmu bu kıza gitsem gibi seyler dusunmuyorum.Hatta su sıralar benden 2 yas buyuk biri ile bir iliski icerisine girmeye calsıyoruz da sans artık olurmu olmazmı.Aslında herkesin dedigi gibi birakıcaksın .En sonunda biri karsına cıkıcak.Ne kadar cirkin olsanda veya ne biliyim kendini beyenmesende ,bana gore cirkin insan yoktur.Duygular insanın dıs gorunusunu etkiler diye dusunuyorum.Kablin iyi ise her zaman olur.Yas bile onemli degil ister senden 5 yas buyuk olsun 5 yas kucuk olsun.Gonul bu elbet biri karsına cıkıcaktır.Kendini biraz icine kapamıssın muhtemelen yengec burcusun ki ben burclara acayip inanaırım.Bu gelip gecicidir.Biraz tek takıl bence,arkadas cevrende etkiliyor .Cık dısarı hava al.Sonra birde bir kızla kesitiginde falan asla korkma celiskiye dusme direk git muhabbeti kur.Daalga gecse ne yazar bir daha nasıl olsa hayatında gormeyeceksin.Orada sana olusturulan sansları iyi degerlendir. Sunu unutma ki bu hayata bir defa geliyorsun.En iyi sekilde bu hayatı gecirmek senin elinde.Hicbir seyi de kafana takma.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kafanda bunları düşündükce şu aşamada bunlara yer verdikce sen kendine kötü davranmış olursun ki oluyorsunda.Bırak hayatı akışına bırak ben çok sevdim ama ayrıldık ( bak iki kelime sevdim ve ayrıldık ) o insan senin karşına çıkacaktır bu hayatta herşeyi tadıcaksın emin ol ama zamanı var yeri var.Sen gitme zamanı ileriye cekme bırak zaman sana doğru yavaş yavaş gelsin o insanı çıkartsın karşına ya ilişkinin sürdüğü dönem mutlu olursun o insanla ya hep mutlu kalırsın yada biter yazılışı kadar basit. Hayatı akışına bırak dert etme bu tarz şeyleri kim inanırdı benim burda bunları yazıcağıma dha 2 hafta önce bunalımdaydım ama attım üzerimden çık gez toz ne diyebilirim at üzerinden şu kırıklığı.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 prawler kafana koyayim emi. zaten huzunlenmek icin yer ariyorum tam oturdu ne diyim...[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hikaye gerçekten çok güzel[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Mavi, 31 Ekim 2004 12:57 tarihinde demiş ki: Kafanda bunları düşündükce şu aşamada bunlara yer verdikce sen kendine kötü davranmış olursun ki oluyorsunda.Bırak hayatı akışına bırak ben çok sevdim ama ayrıldık ( bak iki kelime sevdim ve ayrıldık ) o insan senin karşına çıkacaktır bu hayatta herşeyi tadıcaksın emin ol ama zamanı var yeri var.Sen gitme zamanı ileriye cekme bırak zaman sana doğru yavaş yavaş gelsin o insanı çıkartsın karşına ya ilişkinin sürdüğü dönem mutlu olursun o insanla ya hep mutlu kalırsın yada biter yazılışı kadar basit. Hayatı akışına bırak dert etme bu tarz şeyleri kim inanırdı benim burda bunları yazıcağıma dha 2 hafta önce bunalımdaydım ama attım üzerimden çık gez toz ne diyebilirim at üzerinden şu kırıklığı. Bize dua et danacan.Bunları biz sana soyledik ahaha[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 okul biter veya ba$ka bı$ı olur kızı bır daha görmezsin.1-1,5 ay gectıkten sonra aklına getırır ve ben sewmıyor mu$um glb onu , hatta ben ona nasıl $eyler hısettım acaba dersın ve o gun bunları du$undukten 1 saat sonra kar$ına cıkar. yıne eskı duygularını anımsarsın ve bu sefer daha yogun olaraktan..hele ki içindeki $eyleri söyleyemessen eskisinden daha da kötü hissedersin kendini.. bu arada prawler ın dediği maddelerin ilk 3 une katılıyorum cunku bızzat ya$adım..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 koymayın söle hikayeleri ya :( :( :([signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ama gerçekten güzel hikaye diablotg ile özelden de konuştum umarım daha iyidir şimdi[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 iyi ki dünyada 3 tane cinsiyet yok yoksa yanardık valla (2.5 var)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar