aktivite Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 arkadaşlar oyuna battle net hesap bilgilerime basarak girmeye çalıştım fakat bana siteden oyunla ilişki kur dedi. battle nete girdim, şimdi buradan add game dedim, karşıma anahtar gir çıktı, bu anahtar aldığım kutunun arkasındaki anahtar mı? lütfen sorumda mantık aramayınız. hata yapmamak için herşey. i love you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 evet keyi yazıcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 çilingir çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 en güzel öğrenme yoludur derim hep hatalar için. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktivite Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Red said: çilingir çağır tamam yahu sende. oldu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 "oyunla ilişki kur" ve "tık yapmak" neden bu aralar herşey cinsel çağrışımlı geliyor bana?? forum bozdu beni böyle biri değildim lan önce.trollük de cabası... alta edit:clik desin abi o zaman :) edt2:birde önemli olan konu baltalansın,konu değişsin ben madalyalılar dan böyle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tık yapmak sana cinsel çağrışımlarda bulunuyosa kötü haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar