fernandes44 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Selam arkadaşlar.Ben Bursada oturuyorum ve Bursada kartal yuvası yok.Bu yüzden ben internetten forma alıcam ama sırta isimde yazdırmayı istiyorum.Kartal yuvası, gs store, fb store gibi yerlerde yapınca daha iyi oluyormuş.Ama Kartal yuvasının sitesine girdiğimde forma alırken sırt ismi falan yazdırma yeri yok.Ben 3-4 ay önce görmüştüm diye hatırlıyorum öyle bişeyler.Napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 İnegöl çarşısı ŞEnol Heavy Metal shopa gideceksin satanist kardeş benim formama isim yaz diyeceksin. O da RÖÖÖÖAhhhh hemen abey dicek. Para verecen ismini yazdıradan o garibim satanistimde gidip o parayla kedi alıp kesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ver terziye diksin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 formani koy biz fotosokla yazalim sana biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 aciliyeti nedir ? başlıktaki gibi acil değilse yardım etmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fernandes44 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ayın 20sinde yurt dışına çıkıyorum.Çıkmadan alsam diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 10 gün vard daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 acil degilmis.bulursun 10 gun var daha.aramaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 resmi meme generatore koy oradan yaz ne yazacaksan sonra copy url pasta yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 BİRADER ADRESİNİ VER BEN TEXAS SELİM'İN KUZENİYİM. ALICAZ SENİ EVİNDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 texas selim aşmdsdmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar