xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 samsung wave s8500 telefon var ve iphone 4g alindi. 4g ye rehberi nasil aktaririz wave den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 teyzem hamal tutmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 siriye söyle yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 turkcelli isen turkcellin rehber servisini kullan uğraşma değil isen bilemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 benim rehber aktarmada kullandığım yol klasik yöntem. İlk önce telefondaki numaraları sim kart'a aktarıyorum. Sim Kartı diğer telefona takıp içeriye aktarıyorum. Çoğu telefonda tüm numaraları SIM karta kopyala gibi bir yöntem olsada bazılarında olmuyor. Seninkinde varsa kopyalamayı yap, sim karttan telefona aktar. Eğer yoksa tek tek atmak zorundasın. Eğer varsa zaten 2dk da halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 burda ki operatorden cozuyoruz artik. bize en basiti o olacak anlasilan. fds tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Kartviziti bluetooth ile gonderebiliyosun. Rehber seceneklerinde vardir muhtemelen. ve vff gibi tum telefonlarda ortak olan bi uzanti ile yolladigi icin sorun olmayacaktir. samsungdan hemen her marka telefona yedekleme yaptim ama iphone a hic denemedim. Sen yinede bi gozat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bump yükle iki telefonada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 aramaya inanarak baslayabilirsin aktarmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar