wuriss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ben bu oyunu 1.5 yıldır neredeyse oynuyorum hala da oynamaya devam ediyorum ve İlk türk guardian guildi olan zerg hostile da oynadik 3 ay sonra guild dagildi adam akilli türk guildi kurulmadı neden ? cünkü türkler dagildi ve kimse artik türk guildine katilmak istemiyor nedeni cok basit kavga ve sorunlar cünkü her akşam 20 playerin online olmasi zor bazen. ama yabancı guildlerde öyle bir sorun yok herkez akşam 8 dedimmi oyuna giriyor ve 12-1 e kadar oynuyor bende yabancı guilddeyim ama bir türk guildi olmasini çok isterim her akşam raid yapabilecek ve düzene ayak uydurabilecek neden olmasın ? ama kuracak adam yok malesef.... Saygılarımla Darkageman Icewatch (shadow of the dragon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 GUild kuracak adam mı arıyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Adam akıllı kuracak adam olursa her akşam raid yaparım aktif oluruz diyorsa neden olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 içini dökmüş adam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Dökmek gerek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 küçük ömer yanlış bilgi vermeyelim. Zerg hostile 1 sene açık kaldı riftte. Guild dağılmadı, oyun değiştidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 expansion gelmeden defiant olarak topla milleti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kafami kaldi bende abii zaten yabancılarla takiliyoruz :D başka yapacak birşey yok Son Cıkan raidi yapiyoruz felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Defiant karakterim var türk guildide var ama oynamak istemiyorum orada guardian olarak daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar