kami Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fenn said: Ardeth said: belki de daha önceki sadece "çok eşliliği savunuyorum erkeğin ihtiyaçları var lazım onlara" lafıdır sadece. o yeterince sükse yapmayınca böyle çırpınmaya devam etmiştir. böyle insanların gündeme oturmak için saçma laflarla medyada balık gibi çırpınışını izlemek çok eğlenceli bazen Çok eşli evliliğin yasal olmasını isteyen danışman Sibel Üresin: Ben eşime, ikinci eş iznini nikâh günü vermiştim 25 Mayıs 2011 Çarşamba, 09:09:56 evet daha öncede söylemiş buna benzer şeyler o zaman her kadının da birden çok eşi olabilmeli. erkeklerin ki can da kadınların ki patlıcan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Sam said: abi "iyi oh oldu vanlıların başına taş düştü" diyeni çıktı, bu şaşırtmamalı artık siz heh. şu forumda doğuya gaz bombası atalım falan diyenler var o bence daha alışık olduğumuz bir durum heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sis bombası atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=E7BnHXBvToY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 kami said: o zaman her kadının da birden çok eşi olabilmeli. erkeklerin ki can da kadınların ki patlıcan mı? Cevap bana mı kadına mı anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yıl 2012 tartışılan konuya gel birader. millet parçacık buluyor, dünyaya katkı sağlıyor biz "bi karı daha alsak bunu hangi kitaba, hangi kılıfla giydiririz" peşindeyiz. İşin en komiği de, kadınlar bunu destekliyor nasıl bi gurursuzluktur bu nasıl bir karaktersizliktir bu ben erkek olarak üzüldüm onun adına, hayatında haysiyet nedir bilmemiş insanlara oldum olası acırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ehem şey acaba banada birisini bulabilir acaba kendileri bi sorsak hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar