athrax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Merhaba Arkadaşlar acaba bana aranızda APK scriptlerini sunabilecek bir arkadaş varmı ? scripts bolumunde sılahlar vardı gerçi ben kendım yazdım onları zor degılde APK travel stone , level sistemi ethereal boyası lagzım sadece pet ı boyuyor scrıpts bolumundekı bınınce eskı halını alıyor kih kih :) neyse bana APK scriptleri olan arkadaş yollayabilirmi rica etsem gerçekten lağzım.. eğer yollamak isteyen arkadaş olursa [email protected] adresinme maille yollar ise çok sevinirim. Saygılarımla..
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bende aryom adamları kandırmaya çalışıom başarırsam paticiğe bağışlayacam..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın!
Lucas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 öyle adamları kandırmaya çalışacak scriptler değilki level sistemiyle travel stone'ları.güzel bir çalışmayla 1 günde yazılacak scriptler.adamları kandırmaya kasacağınıza oturun uğraşın.. daha yararlı olucaktır.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ya Dier Scriptler tamamda travel stoneu beceremedim.Zati vermediler,gmlerden biri gurbetçi türkmüş :) O olmasa zati hiç soramazdm bile.[signature][hline]For every action,there's an equal and opposite reaction.
Onur_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ulan buraya yazacağına biraz arama yap boşuna webmaster arama butonunu koymamış oraya.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar