Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 babanneme yardımcı olan onunla kalan azerbeycanlı sanırım bi kadın vardı babannemde cok seviyo falan, 3 ay turkiyede kalıodu 10gunlune ulkesine gidio, sanırım onların ülkede cıkan yeni yasayla artık 10 gun deil 3ay kalması gerekiomus bizde kadını tr ye almak istiyoruz babam calısanımız olarak falan alamıomuyuz bi arastır dedi baktım oku oku trickli cümleler dolu hep burda bi bilen varmı bu konuları bide buraya sorıym dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 everin kadını işsizin biriylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 paticikte işsiz çok. onlardan birine 3 kuruş para sıkıştır evlenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi yakmayın kadını yahu, geri gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 yakın pasaportunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 resim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 evlendirme dısında nası sokucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 evlenmeden sokamazsın günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bikere sokup cıkartsak odamı yasalara aykırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 1 kereden bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Memphis said: evlendirme dısında nası sokucaz Kadın buysa ben alırım, makinacıyım asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ben de sokucem he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hangi sehir? burada 3 ay turist vizesiyle kaldigi icin 3 ay da yurtdisinda kalmasi lazim donene dek. bunu asmanin yolu da oturma izni basvurusu yapmak, ikamet tezkeresi almak yani. istanbuldaysa basvuruyu bugun yapsaniz 24 ekime veriyorlar randevuyu, oyle bir dert var. diger sehirlerde boyle bir sira yok. randevu tarihi aldiginizda o tarih gelene kadar legal olarak kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar