BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 selam fiyat/performansdan dolayı başlıktaki ürünü almayı düşünüyorum. 4gb arttırılamaz hafızası tek noksan kalan yanı. bunun haricinde kullanmış olanlar ya da incelemiş olanlar da fikirlerini sunabilir mi? sizce alınabilir bir telefon mu? BB 9700 kullanıyorum. illallah ettim. U'nun Turkcell satış fiyatı 800 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 uplasak da mı saklasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 motorola atrix daha bir alinasi duruyor buna karsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 motoroladan allah beni değil hepinizi korusun. milestone denemiştim amerikada baya bi heveslenip aldım türkiyede bu kadar kötü olabilir telefon.servise verdim tamir bile edemediler parça yok diye. 6 ay sonra paramı aldım açtığım dava sonucunda. dolayısıyla android alırsam artık ya sony ya da htc alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Bende bu telefon hakkında bilgi almak istiyorum gençler kullanan varsa? Tipini vs beğendim baya, oldum olasıda s&e severim kullandım 2-3 telefonunu. Ne dersiniz fiyat olarak? Turkcellin kampanyasından yararlanarak alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Benim fikrim o fiyata ucuz Xperia Arc S falan alabilirsin 2.el çok temiz , piyasada çok var milletimiz manyak olduğu için. 3.5" ekran tatmin etmeyebilir bir süre sonra U ile seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Selam, Bence 3,5" çok ince parmaklarınız yoksa pek kullanılabilir bir şey değil. Hele ki klavyesi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bende aldım birtane kampanyayla bakalım gelince neye benziyor göreceğiz .Hatta satarımda yani kutusu açmadan maksat yeşillik olsun 3 tane tilifin vir sipirmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar