nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bilen var mı? Yahoonun ana sayfasını görünce merak ettim.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kasım ayında ama tam gününü bilmiyorum 13 kasımdır belki[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) [Bu mesaj canbir tarafından 31 Ekim 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj canbir tarafından 31 Ekim 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 o zaman cadılar bayramınız kutlu olsun[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 kuru kuru bayram kutlanmaz kabak isterizzzz[signature][hline]:))) !!! ........................
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 el öpmeye (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 neden kutluyoruz bunu acaba[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
dominic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 normal sartlar altinda pagan/wiccan bayramidir, mevsimin bitisi, kis donumu kutlanir, bu donem icinde ruhlarinda seyahat ettigine inanildigi icin bir nevi de ruh kovma ayinidir. yilbasi veya seker bayramindan bir farki yok. maksat insanlar memnun olsun.
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Pardon lanetli olsun diyecektim default olarak kutlu olsun çıktı. Durun ben sizi bi lanetliyim. *!Arka odaya bağırır* -Cthulhu evladım Necronomicon'u getir bakayım. -Mgsre esqo sar -Haydee oldu mu şimdi ben sana demedim mi ,her zaman hazır insan kanı olacak diye? Neyse şimdi sizi lanetleyemicem önümüzdeki yıl sağlamından bi lanet atarım. :D[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Kökeni orta Amerikada kutlanan ölüler günüdür. İnsanlar ölüleri uzak tutmak için ölü gibi giyinirler ve adak adarlar.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 cadılar bayramı hristiyanların (yani benim) şeker bayramımız gibi bişi ama bizim ki biraz daha güzel :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Cadılar bayramınızın bol in-cin hatta hortlaklı geçmesi dileği ile...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bayramınız mübarek olsun :-P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
narin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 31 pazar yani bugun ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 pagan / kelt gelenegi. 31 ekimde kutlandi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 31 Ekim 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar