Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Normalde her yıl bir kaç arkadaş olarak farklı bir tatil beldesinde ev tutup bir hafta 10 gün tatilimizi yapardık ancak bu yıl farklı nedenlerden dolayı olmayacak gibi gözüküyor. genel olarak tatil köylerinden pek haz etmesemde şöyle 4-5 günlük tatil yapmam şart, ev falan uğraşmak istemediğim için de bu sene ilk defa böyle bir şey yapalım diye düşündüm. daha önce gitmiş olduğunuz memnun kaldığınız, önerebilceğiniz all-inclusive tatil köyleri varsa alayım lütfen. her türlü öneriye açığım aslında ya illaki tatil köyü olcak diye birşey de yok.tatil yapmam lazım işte max bir hafta temmuz 15-30 arası.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Hemen Bozcaada diyim, o tarihler herhalde gitmek için en güzel tarihler, deniz suyu sıcak olur, balık olur, bir de bağbozumu zamanı kadar kalabalık olmaz. Club vs. aramıyorsan eğer; kumsalı, denizi, yeşili dört dörtlük, Polente, Rum mahalleleri vs. derken 5 günlük bir tatilde sıkılmazsın, pansiyonları falan biraz üfürüyor ama değer vereceğin paraya. Benim en sevdiğim kısmı yemek olayı, ege mutfağından bir çok şey var, balıklar güzel oluyor, şarabı fena değil... (seveni çok) Not: 2 seneyi geçti sanırım gidemeyeli, umarım hala anlattığım gibidir.
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi 2 sene önce ordaydık ama bu sene içinde düşünmedim değil çok iyiydi çünkü, hatta az önce bakıyordum tekrar nerde kalınır diye. bakalım olmadı oraya gidebiliriz tekrar.
Öne çıkan mesajlar