Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul avrupa yakası wow cd si isteyenler!!!!

gahgogow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar yediginiz kazıgı duydum ve cok uzuldum bunun ici Bu yuksek meblaya satılan 5 aded cd yi bende burda kalıteli cd ye basıp sizlere bi hizmet sunmaya karar verdim 5 cd 7,5 milyon ama maxel cd ye kopyalıcam haberiniz olsun isteyen bana ozel msg atsin .ayın 20 sinde dunya piyasasına ckacak olan bu oyunu ben belirtilen haftadan bir hafta sonra turkiyeye getirtiyorum isteyen yine bana basvurabilir box halinde ve istediginiz kutu secenegi ile ve ustelik kutu fiyatının sadece 13 dolar ustune kararı verecek sizzsiniz isteyen aylarda disbirudutor bekler .Umarım hatırlayan vardır War3 TFT rezilligini herkes aylarca oynadıktan sonra bu oyun bizim ulkemize ulasmıstı !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gahgogow, 29 Ekim 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar yediginiz kazıgı duydum ve cok uzuldum bunun ici Bu yuksek meblaya satılan 5 aded cd yi bende burda kalıteli cd ye basıp sizlere bi hizmet sunmaya karar verdim 5 cd 7,5 milyon ama maxel cd ye kopyalıcam haberiniz olsun isteyen bana ozel msg atsin .ayın 20 sinde dunya piyasasına ckacak olan bu oyunu ben belirtilen haftadan bir hafta sonra turkiyeye getirtiyorum isteyen yine bana basvurabilir box halinde ve istediginiz kutu secenegi ile ve ustelik kutu fiyatının sadece 13 dolar ustune kararı verecek sizzsiniz isteyen aylarda disbirudutor bekler .Umarım hatırlayan vardır War3 TFT rezilligini herkes aylarca oynadıktan sonra bu oyun bizim ulkemize ulasmıstı !!
bayağı doluymuşun kaddeş wow cd den girip esenden çıkmışın :)[signature][hline]para kazanmak için
www.kimlik.tkbenim sitem
Sosyal ağlarda paylaş

lol kutu fiyatinin 13 dollar ustune satiyormus :)
cumle alem biliyorki benim elime oyun release oldugu gun 15 20 adet box cd key i gelecek.. (ayni gün) ve boxlarida 1 ay sonra teslim edicem. zaten şu anda gelecek olan boxlarin hepsi rezerve :P ama 13 dollar a satipda insanlari kaziklama bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok komiksin ya sen kimsinki gozu para firsi burumus bı ac mı yoksa ben sadece millete bi oneride bulundum nıye alınıyosunkı sanki sana laf dedim ben baskalarınında getirdiginden haberim bile yok zaten .ustelık be senin gibi millete once cd key sonra kutu gibi sacmalıklarda yapmıyorum .1 hafta sonra elime dirak kutuların gelecenide soluyorum senden alan arklara simdiden gecmis olsun diyorum .lol ya bole sacmalık ta ilk defa goruyorum once cd key sonra box pff lamerlik ya sadece duzenbazlık .allah bilir sen once paraları alıp ole siparis vereceksindir .beni bilen bilir war3 camiyasındada tanıdıklarım coktur ve bircok arkıma war3 tft yi ben getirtim .herkesin kendi bilicegi istir allah kimseyi mal etmesin bazıları gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu us den getıreceksenız hiç kasmayın kımse oynayamıcak us de tanıdıgı yoksa ama eu ıcın dıyorsanız daha subata cok var az ocak fılan olsun elbet bakarız caresıne[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 30 Ekim 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
anlamadigim, kar amaci gutmeden niye 7,5'a satiyosun? ayrica box basina neden $13 aliyorsun?

[Bu mesaj riglous tarafından 30 Ekim 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
bana daha çok 50 +13 masraf fln alcak gibi geldi :) 50 alıp 13 satarmı bilmem... bulursan banada haber ver...[signature][hline]
www.kimlik.tkbenim sitem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Wolf, 30 Ekim 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
us tanidigi ne alaka
ne icin gerekli

oyunu us den getırtınce us serverlarında oynayabılecekmısın sence? yok yanı oynanabılırse bende oynıyım getırtıp eu serverları acılana kadar ha ama us de oturan akrabalarınız varsa o zaman olur :D[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiJAJE, 30 Ekim 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 30 Ekim 2004 02:24 tarihinde demiş ki:
anlamadigim, kar amaci gutmeden niye 7,5'a satiyosun? ayrica box basina neden $13 aliyorsun?

[Bu mesaj riglous tarafından 30 Ekim 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
bana daha çok 50 +13 masraf fln alcak gibi geldi :) 50 alıp 13 satarmı bilmem... bulursan banada haber ver...

yok onu belirtmis zaten. yani kutu fiyati +13 alicam demis. de benim anlamadigim, kar amaci gutmeden +13 koyuyorsan, acaba gutsen ne kadar koyarsin?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Walla kardesler beni beglamaz heralde burda amme hizmeti vericek halimiz yok arnızdan hangisi buyle bi isi 0 karla yapar benim istedigim 50+13 sadece veya 80+13 obur ch icinde valla 5 cd normalo bi cd ciden cd almaya kalksanız cd basına 2.5 mil vereceksiniz oda bu oyunu bulursanız ne diyim size kalmıs hic polemiklere giremicem valla isteyen alır .Bu arada babam US de yasıyo bu size yeterli oldumu .Ancak oyun US de cıkıtıgı gibi eur oyuncuları oynaya bilicekmi veya nasıl oynıcak haberim yok onuda kutfen bilen bi arkadasımız anlatırsa sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

"disbirudutor" bu sekli ile de o anlama geliyo mu? Ha bence tartisilir. Birde USA'den baban buraya ozel kargo ile mi yolluyo ne o ole 1gunde geliyo? Yada firindan cikan taze CDleri direk sana mi ship edicek blizzard? Ozel kargo (dhl,fedex,ups) ile geliyo bence fiyati biraz daha yukselt, kargodan batarsin. Hem zaten US'den getirtsen nolcak, US billing adresli bir kredi karti olmadan kimse US serverlarina giremez. Kisacasi cogu insan icin safak 190+x[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar

[Bu mesaj Befounder tarafından 30 Ekim 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o 13 doları zaten kargo ücreti için söylemiş. Yani siz kutuları teker teker getirtseniz kutu başına daha çok kargo bedeli ödersiniz demek istemiş..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

o 13 dolari kar amaci ile koydugunu yazmis arkadas :)
neyse... :D
benden alanlar oyuna ilk acildigi gun girebilecekler digerlerinden 1 hafta onde olacaklar :P
haydi sidik yaristiralim :P
3 dollar eksik verip ilk gun baslamak var 3 dollar fazla verip 1 hafta sonra baslamak var :P üstelikde garantisiz yani 3 dollar fazla verdiginiz zaman... :)
Nickname: gahgogow | Kayıt: 08/29/04 | Mesaj: 6

[Bu mesaj Ceti tarafından 30 Ekim 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...