deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Fantastik okulum Marmara Üniversitesi hiç bir yerde herhangi bir haber çıkartmamış gerçi ama, 10 temmuza kadar tez uzatma isteği formu vermem gerekiyormuş. Ben Türkiye'de değilim, veremiyorum dolayısıyla. Şimdi gerçi ailem falan uğraşıyor da, 3 kişinin imzası gerekiyor ben hariç, kampüs vs. taşındı, hocalar tatilde derken kimsenin yeri yurdu belli değil... Ben bu formu 10 temmuza kadar veremezsem ne oluyor? Okuldan mı atıyorlar beni? Prosedürü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi tez danışmanına sorsan daha iyi değil mi tez hocan höt dedi mi halledemez mi ya bu kadar da formal değildir her şey sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Tez danışmanıma attığım hiç bir mailden cevap gelmedi geriye henüz, o yüzden telefon çözüm oluyor. Dün de telefondan ulaşamadım uzunca bir süre, akşama doğru babam yakalamış sonra "öğrenci işlerine bir sorayım" demiş danışmanım da. O da bilmiyor tam prosedürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 böyle çok extreme sevilmeyen bi öğrenciysen bu işin resmi sonucu tezinin yanması oluyor sanırım yeni dönemde yeni bi tez konusu seçmen gerekiyor ama sanırım diyorum çünkü bugüne kadar daha hiç rastlamadım böyle bir durumda işi halledilmeyen bir öğrenciye.danışmanının haberi olduysa bi şekilde halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 atılma kalktı torba yasa ileç yüksek lisans isen ve tez danışmanın isterse "ilk seneki/veya dönemki dersleri tekrar al" diyebilir. paranı 2katı olarak öder ve devam edersin şeklinde olması lazım, okulun kendi yazdığı kurallarda değişiklik yapmadılarsa. ne yapacağımızı bilmiyoruz etc derlerse torba yasa ile devam etme hakkın olduğunu hatırlat. tez danışmanın seninle çalışmayı reddedebilir veya konunu değiştirebilir. bunu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bugün halloldu büyük ölçüde ya, kampüsler değişince hocalar firar etmiş, bir prof.un daha imzası kaldı, p.tesi günü bulurum dedi onu da danışman. Bu arada Türkiye'ye gelince değiştireceğim sanırım konumu çünkü buradayken o kadar baydım ki development economics olayından o kadar yani. Sanırım R falan kökliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar