Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Satilik x2 Civilization V "game of the year" versiyonu degil, kutulu degil, 2 adet var diablo 3 goldu / bankaya havale olarak halledebiliriz. tanesi -> 20 tl VEYA 8 mil gold arkadasla oynariz diye almistik, artik gerek yok. 2 adet mevcut onceden yazdigim gibi... edit: balonlu adam gelip once steam account detaylarini istemesin, benden eski uyeyse ilk ben veririm accountu sikinti yok edit2: Steam Sayfasi edit3: 10 mil -> 8 mil gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 1mil gold 2 lira oldu mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 TL / cash tercihim o yüzden direk çevirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 içler dışlar çarpamadım bi an 1milyon gold kaç tl şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Spam / Troll'a gerek yok ilgilenenle pazarlık yapılır, sorularını diablo 3 bölümüne sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 jeton düştü ok bende gold da satıyosun sandım, karvram kamaşması oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 vs atak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 direk steam acc mu vericeksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 evet, 2 tane mevcut tek oyun civ V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 tanesi 6 mil gold oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar