4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Merhaba, Amazon Cloud kullanan var mı? Varsa FTP servisine nasıl bağlabilirim manual olarak bir işlem yapamıyorum. Çünküsiteler üzerinden bir dosya eklendiği zaman FTP ile put etmem gerekiyor ama ne yaptıysam FTP servisine ait bilgilere ulaşamadım
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Google bilemediyse adamlara mail atman lazim bence.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bende yakinda kullanicam sanirim amazon image storage icin, bilirsen biraya koyuver ogrenelim :)
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Amazonu bilmem ama Google Clouda başlıyorum bende yakında.
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Buldum ya FTP diye bir olayı var mı tam bilemedim. Bir sistem kurup üzerine FTP kurulması felan gerekiyor değişik sistemleri var. Ben zaten CDN olarak kullanacaktım. Amazon API buldum dosya transferi için onu kullanıyorum.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bir arkadaşım acil yardım istedi, amazon'dan aşağıdaki config'e sahip bir server istemişler bundan, ama adamın it bilgisi 0. said: PHP > 5.4 with MySQL > 5.4 PHP mail() function and Sendmail Curl, GD2 library, XML, .htaccess support fopen() and PHP sockets safe_mode is OFF, file uploads are ON Daha önce cloud server alıp kullanmışlığım yok, hiç anlamam ama server'ın üstüne gerekli şeyleri yükler ayağa kaldırabilirim. Nasıl oluyor süreç, yardım edebilecek var mıdır?
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 cloud kullanan yok mu cidden, intarasting
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cloud olayinda genelde belli template'ler sunuyorlar, sen onlardan birini sectiginde cat diye kuruluyor. Su durumda benim tavsiyem Ubuntu gibi bir OS secip package manager ile lazim olanlari tek tek kurman olur. Normalde Debian derdim ama Debian repository'leri biraz daha yavas guncelleniyor, haliyle PHP 5.4.x bulamayabilirsin ek caba sarfetmeden. O yuzden Ubuntu ama yoksa Debian da is gorur.
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Vay anasını google cloud a başlıcam demişim zamanında ama başlamadık. Amazon dayız şu an. di kesinlikle haklı bizim arkadaş da o şekilde yapıyor.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben s3 kullanmaya basladim, yalniz ftp diye bi olay yok (yada ben yetemedim dsfsdf) Amazon API kullanarak filelari put yada get yapiyorum, api destegi cok iyi ve kolay yalniz yani kendi ftp ni yazman icten bile degil
Öne çıkan mesajlar