Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Selamlar, ortagi oldugum bir isletmeye e-ticaret sitesi kurmayi planliyorum da. disarida aldigim fiyatlar dogal olarak ucuk oldu. kendim yapmayi deneyecegim. ne de olsa acelemiz yok yavas yavas ogrenerek yaparim diye dusunuyorum. simdi ucretsiz olanlar var (OpenCart vs) onlardan mi kullanayim, kullanirsam neler yapmam gerekli, hangi dokumanlari okumaliyim? yoksa bu adresteki gibi her seyi hazir paketlerden mi satin almaliyim? http://www.isimtescil.net/hosting/hazir-script/en-ucuz-e-ticaret-hosting.aspx daha onceden bu islerle ugrasmis birisi varsa bir yol gosterebilirse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 biraz paraya kıyıp Türkiyede bu işi en iyi yapan bilginet ile çalışmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 e ticaret sitesi derken? online satış falan olacaksa güvenlik problem olur. tek başına yaparsan güvenlik konusunda büyük problem yaşarsın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 cok cahilim bu konuda, online satis olacak iste. bankayla gorustum, ssl alicaz guvenli alisveris icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 işte o işler o kadar basit değil ssl kullandım hop güvenli oldu olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 cs-cart kullan: http://www.cs-cart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 opencart ve shopifyin communitysi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bütçene uygun bir hizmet al. Ne kadar bütçe ayırıyorsun bu işe ? 3 kuruşa 5 köfte olmaz abi , biraz paraya kıyıcaksın ,haa işi bilen birilerinden destek alırsan iyi olur , çünkü anlamayana geçirir bizdeki bütün bilişim firmaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 proticaret var ücretsiz, sanalpos ve 3d secure modülleri vs. hazır, tabi ne kadar iyi bilmiyorum, not : asp.net tabanlı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Kendim yapacağım deyip e-ticarete girilmez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kendin yapabilmek için 0 bilgiden başlarsan birkaç sene uğraşırsın sanırım. acelemiz yok derken birkaç seneye kadar olsa da olur diyosan kendin yapmaya çalış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar