hunty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Don't try at home if u r not Russian! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bir japon kafasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 BEYLER BU ATLAYAN ÇOCUK BENİM TEYZEMİN YEĞENİ, PATİDEN SORUSU FALAN OLAN VARSA AÇIKLARIM PROBLEM YOK YANİ DEDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sabah haberlerde leğen kemiği + bir kaç kemik dahil, akciğerde ezilme vs birkaç şey daha saydırdı. Çok sağlam aksiyon yaşıyordur şimdi hastanede, doğal seleksiyonda olamamış :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 olay kış oluyor yahu. adam hastaneden çıktı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 doğal seleksiyon olmuş işte. adam yaşıyo halen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kpss'ye çalışmaya başlamış, memur olup aksiyonsuz bir hayat yaşamak istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 öle olsa hatta "o sırada imana gelmeye karar verdim" falan diyip bir de şakirt bıyığı bıraksa muhteşem ekstrem bi olay olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 20 sene sonra çocuklarına allah beni kurtardı diye video'u izletir ozaman, 40 sene sonrada şu kafaya gelebilir http://www.youtube.com/watch?v=0Y8986Mx098 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar