Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus 120m'den atlıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi pilot chute denilen bişi o.

kılavuz paraşüt olabilir türkçesi ya da tamamen türkçesini ben atmış olabilirim.

BASE'de atlayıp da o açıldığında seni daha dengeli tutup esas paraşütü açıyor normalde.
Mesaj tarihi:
Paraşütü açması gereken hede olduğunu bizde biliyoruz. Benim anladığım adam aksiyon olsun diye paraşütün asıl açılması gereken kısmını çıkarmış sadece o kısmı bırakmış işte. Az da olsa yavaşlatsın diye.

Kamerayı çeken adamın tepkisi olurdu yoksa "ananı s****", yada çocuğun elleri o kadar titremezdi vs vs ...

Edit : Gerçi o mesafeden paraşüt açsan nah titremez ellerin sdf.
Mesaj tarihi:
saçmalamayın abi ahahaha, kafam kadar paraşüt senin neyini yavaşlatsın. yamaç paraşütü yapıdum uni'de, gayet 120 metre'den sizin eviniz kadar paraşütle inmişimdir.

resmen açılmıyor işte.
Mesaj tarihi:
Ek bilgi : Bugüne kadar boğaz köprüsünden atlayıpda kurtulanların eğik açı + montunun tshirtünün içine hava dolması sayesinde kurtuldu. Yani o kadarcık dediğin şey kurtarıyor. Hesaplatma şimdi hava direncini.
Mesaj tarihi:
BASE'de atlarken pilotu bırakıyorsun, o ram'i dışarı çekiyor.
en en açık, adamlar elde tutarken görebilirsiniz işte.
http://www.youtube.com/watch?v=7-iURQH2WQA

ilk dakikayı geçin
Mesaj tarihi:
http://www.news.com.au/world/russian-daredevils-parachute-fails-in-120m-fall-from-a-pylon/story-fndir2ev-1226417500254

parasut acilmamis zaten haberde de oyle diyor.

ucuz atlatmis herif.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Ek bilgi : Bugüne kadar boğaz köprüsünden atlayıpda kurtulanların eğik açı + montunun tshirtünün içine hava dolması sayesinde kurtuldu. Yani o kadarcık dediğin şey kurtarıyor. Hesaplatma şimdi hava direncini.

lütfen hesapla

lütfen.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

Rüzgar direnci(Wl) = 1/2.gh.Cd.A.(Vt^2-Vr^2)

Aerodinamik katsayısını bulursun bir yerden, Vt iniş hızı, Vr rüzgar hızı.

Tamam hadi göt oldum da sdf, lan insan o yükseklikten paraşüt açılma süresini falan hesaplamaz mı hiç.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

sakat kalayim diye mi atliyo bu adam o zaman?
  • Yeni Oluştur...