Gorgo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hangi patchle geliyor bu? http://camelot.allakhazam.com/ranks.html Lord Azo :P Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 6L2 Sorcerer] Kibos [LVL50 4L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" [Bu mesaj Gorgo tarafından 30 Ekim 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Usa daysan geldi, (1,72) 12L lord deil Baronet[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ismin yazmiyo su anda us te var mesela gecen aksam tytyty yu gordum rr11 eleman "lurikeen barun" olarak gozukuyo[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 bleh, "highlander lord" cok kotu duruyo[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 evet bence hala su oyundaki en guzel title dragon knight onada sahibim zaten :P[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Einherjar en karizmadir ya albionun rank isimleri hep knightli güzel degil :P[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 benim en sevdigim titlelar stormur herra ve emerald ridere. cok karizmalar :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe [Bu mesaj thanatos tarafından 30 Ekim 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 geciniz ya ben dragon knigth olma hayali ile yanisip tutusuyodum valla buutn hepsine baktigimda en cok goze carpan ve anlamli gelen o oluyo bana[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ne bilim dragon knight boyle yawas yawas ingilizce ogrenen birinin kendine karizmatik bi nick olarak secicegi bisey gibi benim gozumde :-p eheh[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Tiarna ve Einherjar en güzelleri bence[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oyle degilde anlamini bildigin bisey daha guzel geliyo bence ingilizce veya turkce mesela einherjar ne demek hic bi fikrim yok bu yuzden hos gelmiyo bana[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 The Einherjar are the heroes who have died with great bravery on the battle fields. These heroes are prepared in Valhalla for the oncoming battle of Ragnarok. In the morning they are woken by the crowing of the cock Gullinkambi ("golden comb"). During the day they train and fight, until they cut each other to pieces. At night they feast at Odin's side and their wounds are miraculously healed.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe [Bu mesaj thanatos tarafından 30 Ekim 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 emerald ridere olay budur Endoplazmik Smilacrummmm abizitttttt gibi bişi........[signature][hline]Azo [LVL50 6L2 Sorcerer] Kibos [LVL50 4L0Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bence Skiltvakten en iyisi :) onada sahibim zaten :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? [Bu mesaj Nyrio tarafından 31 Ekim 2004 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Albion seçmişsin ama isminin altindaki unvan olan bolume,Briton Skiltvakten oda güzel :P Sadece makarasına söyledim şimdiden söyleyimde yine bir bardak suda fırtınalar kopmasın. [Bu mesaj Ciguli tarafından 31 Ekim 2004 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ne yani bi insan hem albion hem midgard oynayamazmi ne demek istiyosun sen nasil yazarsin boyle bisey ohoo..adres ver! *!satasir* :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Titlelarda ırklarda önemli bence 1-Highlander Dragon Knight 2-Troll Stormur Herra 3-Elf Tiarna Emerald Ridere i begenmiyorum, yeşil binici gibi bir şey, garip geliyor.[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Ciguli, 31 Ekim 2004 03:52 tarihinde demiş ki: Albion seçmişsin ama isminin altindaki unvan olan bolume,Briton Skiltvakten oda güzel :P Sadece makarasına söyledim şimdiden söyleyimde yine bir bardak suda fırtınalar kopmasın. [Bu mesaj Ciguli tarafından 31 Ekim 2004 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] oldumu? :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 En guzeli myrmidon bence ama burda rr3 oluyor :([signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar