Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görüntü sorunu


sug0ku

Öne çıkan mesajlar

evet onun dışında bi sorun yok.. 2 hafta önce böyle bişey bidaha olmuştu sonra kendilğinden gitti ama şimdi sabahtan beri uğraşıyorum gideremedim oyunun silip yüklücem ama oda olur olmaz belli değil en azından silip yüklememe değsin istiyorm çok wakit alıyor updateler. böyle bi sorun yaşıyaan hiç olmadımı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartının en son sürümünü yükle :D genel olarak böyle denir adeti bozmak istemedim :D

Bence ekran kartının denetim masasındaki ayarlarına girip oradaki ince ayarlarda 3d ayarları filan aktif etmen veya bir şeyleri değiştirmen gerekebilir diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı bende de oldu ati ekran kartı kullanıyorum güncelledim.Güncelledikten sonra oyuna girdim baktım maplerin bazı yerlerindeki texture'larda boşluk var.Göstermiyor...Zealot'un kolu böyle aynı bu ışık gibi uzuyor fizana kadar falan..Ekran kartının driver'ını bir önceki sürümüne aldım sorun düzeldi.Güncelleme yeter.Fix'lenirse eğer güncellersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen benim bilgisayarda kapayıp açınca veya tekrardan başlattığımda soruyor güncellemek ister misin diye eğer ayarlanıyorsa driver'dan öyle bir seçenek var ise sende sormadan otomatik güncellemiş olabilir.Bir kaç önceki sürümünü bul yükle düzelecektir.

Edit: Bendeki sürümü 12.3 dene istersen sende kur 12.3'ü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...