BuTavugunVelisiKim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Selam arkadaşlar, teknobiyotikten kasa siparişi vermiştim, kredi kartı tek çekimlerdeki fiyat 199liraydı kargosuyla beraber fakat kredi kartımdan tahsil edilen miktar 220 lira. 20 lira para değil lakin insanı yoluncak tavuk gibi görmeleri kendimi kötü hissettirdi, verdikleri yanıt ise ÖZÜR DİLERİZ 220 LİRA TAHSİL EDİLMİŞTİR. Bu kadarda yüzsüz bu kadar adi olunmaz. O kadar sinirlendim ki bu konuyu tüketici haklarına taşımayı düşünüyorum fakat izlemem gereken prosedürü bilmiyorum yardımcı olabilicek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 o nası özür ya dsagasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ekstradan malbuş parası koparmaya çalışmış bi de herifler ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuTavugunVelisiKim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yarın teknobiyotik ile görüşücem, o 20 liranın iade edilmemesi durumunda ilk işim tüketici hakem heyetine dilekçe vermek olucak. Sanırım kaymakamlıklarda oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahhzhaha özür çok iyi. keywordleri verelim hemen teknobiyotik çok kötü teknobiyotik paramı fazla çekti teknobiyotik dolandırdı teknobiyotik çok iyi teknobiyotik hızlı kargo kaliteli ürün ama çok çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 teknobiyotik ne be, bebek mamasi reklami gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuTavugunVelisiKim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Siz olsanız rahatsız olmazmıydınız böyle bir durumdan? Ödeme ekranında açık açık 199tl yazıcak kargo dahil vs. ama 220 lira çekilicek Edit: Özür örnek alınıcak kadar kalite ya. Halkla ilişkiler bölümünde ders olarak verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ozur baya kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 teknobiyotik said: pardon kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar